Nu toate fetele sunt abordabile si nici nu ies special pentru asta!
Daca nu iti da datele de contact, poti da tu dovada de bun simt si sa nu mai insisti.
Poate data viitoare ai noroc!
"ieu i-am cerut instagramul la una dintr-e alea și ea a spus ca nu ți-l pot da și eu am zis de ce, și ea a zis ca așa vreau eu... asta înseamnă lipsă de respect și lipsă de bun simț"
de fapt tu dovedești lipsă de respect și de bun simț băgându-te insistent peste una din fetele "alea"
Ce parere am? Lipsa de bun simt din partea ta, exact cea spus fata respectiva.
Pina la un pct ai fost ok, adica ai fost ai cerut, fata tea refuzat, atunci trebuie sa pleci si aia ar fi fost tot si corect.
Dar tu ca taranu ala clocit ai insistat, adica nu-mi dai tu mie instagramu de parca nu stiu ce mare scula ai fi fost tu, dar indiferent cine esti, daca cineva te refuza, pleci, aia e tot.
Deci nu stii sa te porti, nu ai vorbit frumos deloc cum spui si crezi tu.
Lipsa de respect e sa incerci sa agăți oameni care clar nu sunt interesati in cafenea.
jenant, eu te-as fi dat afara, nu suport milogii astia care se baga in seama cu japca.
Ha ha, am uitat să râd.
N-am zis nimic amuzant, doar adevarul.
Parerea mea e ca voi ati dat dovada de lipsa de respect si bun simt. Ok, inteleg ca v-ati bagat in seama cu niste fete, nimic in neregula pana aici, dar nu te poti astepta ca una din ele sa iti dea instagramul ei sau alte informatii personale din moment ce esti un necunoscut. Doar pentru ca ai vorbit cu ea 2 minute nu inseamna ca era interesata de tine, si nu are nicio obligatie sa iti dea informatii despre ea. Faptul ca ai si intrebat "de ce nu mi-l dai" denota ca insisti prostesc si habar n-ai pe ce lume traiesti. Probabil aveti maxim 16 ani cu gandirea asta
Nu ai gresit cu nimic, nu ai avut atitudinea potrivita, lumea s-a schimbat, nu mai e ca inainte, nu esti interesant daca apari fara bemveu.
Data aviatoare inchirieaza un bemveu si apari acolo in fata cu el sa vezi ca se schimba radical situatia.
Nu toate se uită după BMW și multe altele.
Pai ce credeai ca merge ca in filmuletele alea pe YT, in care iti arata cum s-o abordezi si s-o bagi in pat in 10 minute? Alea is regizate tata.
Bine ai venit in viata reala. Nu toate fetele sunt in sezonul de imperechere.
Si zi mersi ca nu si-a sunat vreuna prietenul sa se ocupe de voi.
Data viitoare incearca in club.
Bună! Nu sunt aici sa judec ceea ce ai făcut.
Îți voi spune totuși ceva ce ti- ar prinde bine sa înveți;
1. Dacă ieși în oraș și vezi o fata la o alta masa, nu da buzna peste ea, nu e acolo pentru tine și nu însemna că singura fiind, este la agățat. Fiecare este cu gândurile lui și nu avem dreptul sa îl deranjam. În plus, sa intervii în spațiul altuiva, se poate chema și HĂRȚUIRE și nu cred ca vrei probleme cu legea. Fetele nu sunt obiecte ( cum nici voi, băieții). Asa dar, dacă vrei sa îți faci o prietena, schimba tactica, fii galant și nu da buzna în spațiul propriu al altei persoane. Poți arunca o privire discreta, un zâmbet, etc. Dacă îți răspunde, e posibil sa te placa, dar nu te arunca sa te duci peste ea la masa. Când e sa fie ceva, lucrurile se leagă de la sine dar NIODATA nu întra în spațiul personal al altei persoane!
Te referi să nu mă mai bag înseamnă cu fete?
ale0409 întreabă: