| Annnnnnnao a întrebat:

Baieti am si eu o intrebare pentru voi! Voi ce credeti despre fostele iubite care fac tot ce le sta in putinta sa arate ca sufera dupa voi? O iubita cu care ati avut o relatie timp de cateva luni bune. Vreau o parere sincera! Multumesc anticipat! Repet: vraeau parerea unui baiat!

Răspuns Câştigător
| música a răspuns:

Buna Fallen

Desi sunt baiat tin sa afirm sincer faptul ca noi baietii uneori nu avem pic de sentimente.adika ele sufera dupa noi.o fac. degeaba.ca nu le meritam.dam cu piciorul la tot ce este mai frumos si nu vedem ca acea persoana ne iubeste ca incearca sa ne ofere cele mai curate sentimente.asa sunt baietii.azi cu una maine cu alta.nu m-am inclus si pe mine.deoarece sincer nu ma includ aici.
Stii cum se zice... iubesti dar nu esti iubita.sunt si persoane care au acest caracater.care nu ii pasa absolut de nimic...sunt total indiferenti la suferinta unei fete.
Parerea mea este sa nu mai sufere atat de mult fetele dupa baietii care nu ii merita ...majoritatea sunt niste tantalai...cum am zis si eu sunt baiat; oi fi ranit si eu fete poate insa acum regret.
Inca nu au dat de greu unii sa vada cum e fara finta draga langa tine, sa vada cat de greu te descurci ...ca uneori ea si-ar da poate si viata numai ca tuh sa fii biine iar noi le aruncam sentimentele la "gunoi"; mai sunt si fete ca si baieti si poate de aia...nu au vazut inca cum este.
de aia si lumea s-a transformat intr-un labirint in care pluteste suferinta, tot mai multe sinucideri din aceasta cauza. care sincer nu merita din cauza unor baieti care nu stiu sa aprecieze calitatile unei fete...si alearga dupa aia ca e mai frumoasa, ca are bani mai multi.sincer nu ma inteseaza asta atat timp cat am persoana iubita alaturi cat timp stie sa ma inteleaga si sa pot sa-i ofer tot ce e mai bun pentru sufletul ei.
Cam asta e parerea mea despre fetele care suferea de pe urma noastra si va dau un sfat voua fetelor...gasiti un baiat care stie sa va aprecieze si care va merita...nu umblati cu niste nesimtiti care isi bat joc de sentimentele voastre
Capul sus ca vei gasi un baiat care sigur te va merita si te va intelege
Sa fii iubita si fericita pupici :*, Maryan

0 răspunsuri: