| xWinni a întrebat:

Cam o ora tarzie,dar asa este cand gandurile nu-ti dau pace laughing).Am pus acum ceva timp o intrebare,am vorbit cu el,nu i-am spus tot dar i-am dat multe de inteles.Bun,maine,avem ceva de facut impreuna [ este un proiect ] si ma gandeam,cum o sa fim singuri sa-l sarut. Poate vi se pare putin ciudat,eu fiind fata sa fac pasul asta,dar pur si simplu nu pot rezista cand il vad sad + ca va fi si primul meu sarut love struck, credeti ca este bine sa-i spun ceea ce simt asa?, imi este putin frica...

4 răspunsuri:
| BeiiBiiiyoo a răspuns:

Pai... eu nu stiu daca as avea curaj, dar cred ca este o idee buna!
Dar mai bine i-ai spune si apoi l-ai saruta. Ideea este sa nu pari nici foarte insistenta happy ca dupa se sperie baiatu laughing si nu, nu cred ca este ciudat, ca decat sa-l piarda, mai bine face fata primul pas laughing
Nu ai ce sa pierzi... decat sa.ti spuna cel mult ca nu te place si ai suferii putin iar apoi poate ti-ar trece. Mai mult ca sigur ti-ar trece happy

| BeiiBiiiyoo a răspuns:

Fa ceea ce simti! Mai bine regreti ca ai facut-o decat sa regreti ca nu ai incercat!

| xWinni explică (pentru BeiiBiiiyoo):

Multumesc mult pentru raspunsuri.Nu,nu o s-o fac insistent. faza-i ca si el ma place big grin, dar el este mult mai timid ca mine si stiu ca el n-o sa aiba curajul, asa ca m-am gandit sa incerc eu laughing

| BeiiBiiiyoo a răspuns (pentru xWinni):

love struck