anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cine se pricepe bine, la grupurile astea care sunt acum pe facebook?
Vreau sa ajut un amic. Nu am prea inteles eu problema lui, insa incerc sa va explic ce stiu, deci ce mi-a zis el.

Deci, de pe contul personal si-a facut un grup.

El a fost si administrator. Am zis bine... a fost (la trecut!)
Nu am prea inteles ce a facut gresit, dar necunoscand regulamentul grupurilor, nu s-a mai putut autodenumi nici macar el, admini, el- cel care l-a infiintat.
Deci grupul a ramas fara admini, un timp scurt.
Mi-a zis ca, de acest interval, ar fi profitat unul dintre membrii grupului, care zice el ca printr-un simplu click, s-a autointitulat, fara voia lui, adminul grupului.

Sunt si eu curios, cum a facut acela acest lucru, ori daca era posibil asa ceva, incat sa te numesti singur administrator, fara aprobarea celui care l-a deschis. posibil așa ceva?

practic, cel care l-a deschis, a ramas fara putere si nu stie ce sa faca sa inchida grupul, fiindca acela, care e acum singurul admini, îi râde în nas si nu vrea sa renunte la... grup, mai bine zis la titlu de administrator, pe care si l-a atribuit. pe nedrept, zicea el, dar adevarul e ca eu nu cunosc toata povestea lor, ceva mi se pare cusut cu ață alba, dar in fine...

Va intreb pe voi, cum sa faca sa-si inchida grupul, sa il desfinteze, daca el nu e administrator ci altcineva, deci un membru din grup.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu ma pricep prea mult la Facebook dar cand a creat grupul l-a creat cu o adresa de e-mail. Ar trebui sa ia legatura cu adminii Facebook-ului. In dreapta sus pe pagina grupului sunt 3 puncte. Daca apasa pe ele apare si optiunea: "raporteaza grupul". Apoi "Cosider ca este vorba de o folosire neautorizata a proprietatii mele intelectuale" si apoi o sa-i ceara un raport si acolo sa explice ce s-a intamplat. Nu stiu daca va merge. N-a fost cazul sa fac asta.

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Multumesc pentru incercarea ta de a ma ajuta. Si-a rezolvat singur problema.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc si eu pentru apreciere!

2 răspunsuri: