Absolut corect ... eu nu cred in toate astea am mai vazut o intrebare de genul cu dneaza haine...dar poza Fals mi bine donez la biserica daca am si asa nici eu n-am si eu as putea spue am nevoie de haine au bani abureala pe fata! 1
Sau la primaria de care apartii, dar cine stie, poate sa aiba un suflet bun, poate eu am scris gresit, o rog sa ma scuze daca e asa, dar machiajul prea tipator nene
In nii un caz nu as crede poza e dezavntajul ei nu zic ca nu-s miloasa dar uite si tu...
dc nu postezi pe ziar chesti de genul si a mai vazut eu o intrebare cu hainele hmm se pare ca nu-i pentru copi fara haine pentru ea si bani la fel daca e asa cum zice ea pune pe ziar lumea se uita des pe ziare decat pe net mai als cei invarsta nu o zic cu rautate nu ma intelege gresit dar poza e esita din comun...
Din nou iti raspund.invata sa scrii corect! e o problema grava cu tinerii nostrii.sincer nu e problema ta ce poza am eu la avatar, ma repet este o poza luata de pe google! care iti este problema? te rog pune mana pe dex ul limbii romane sau pe o carte de gramatica de cls a 5 a.ai nevoie.ti-o spun ca fiicei mele
Auzi,dar tu ai o poza cu camera de garda psihiatrie.te sfatuiesc sa vorbesti despre o persoana care o cunosti.si habar nu ai daca sunt eu in poza sau ce legatura ara poza aceea cu anuntul! o zi buna
Sincer,daca vrei sa faci ceva, faci! daca nu nu.de ce romanii sunt catalogati asa cum sunt? fiindca nici macar nu poarta un dialog si ei le stiu pe toate.critica te pe tine
Mai asta, nu te enerva ca ai sa faci poc! Mi ia-te de romani in continuare si-ai sa vezi ce-ti iei
Scuza-ma,dar eu nu sunt,,mai asta,,cu tine! doar iti dau peste,, nas,, si tie cum le-am dat multora! fiindca unii sunt needucati si vorbesc despre o persoana care habar nu au nimic! aa si iti repet si tie... pune mana pe un dex, pe o culegere de lb si literatura romana, o sa te ajute!
Ce-i aia lb? Cu caracterul de care dai dovada sunt sigur ca o sa ai mare reusita in viata, daaaaa... ioc!
In primul rand eu va sfatuiesc pe toti care criticati, sa nu o mai face ti! fiindca e urat sa critici pe cineva care nu are nici o treaba cu voi! nu esti obligt.a sa raspunzi sau sa comentezi! si daca sunteti atat de intersati nu sunt eu in poza! da v ati prins eu am 35 ani, poza este de pe google si mi a placut, care va este problema? ASI DORI SA MULTUMESC CU INTARZIERE DOAMNEI RODICA CIBOTARIU, ALEXEI ANDREESCU SI NEACSU DANIELA MARIA PT CONTRIBUTII! AM REUSIT SA STRANGEM SACI CU MANCARE PT 5 LUNI VA MULTUMESC DOAMNELOR