anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara comunitate. De cateva luni am o stare destul de ciudata, mereu sunt trist. Nu ma mai face nimic fericit, am 16 ani aproape 17.
Vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca am tot ce imi doresc, nu in motiv de lauda, ci sa vedeti ca, eu sunt trist dar nu duc lipsa de ceva.
Acum 8 luni am trecut peste o despartire care mi-a spulberat sufletul iar apoi am mai avut relatii dar niciuna ca cealalta. Tipa imi oferea multa afectiune si m-am obisnuit asa. Nu sunt un baiat care imi pierd calea din cauza unei iubiri, nu, dar parca de atunci, nu mai sunt fericit. Am trecut si prin probleme de familie, cum ar fi pierderea unui membru al familiei dar, cum am zis, sanatate, familie, banuti si chiar prieteni, am. Fac un sport de cativa ani, fac si sala si la scoala chiar o duc excelent.
Sunt depresiv mereu, fara pic de fericire si nu pot percepe de ce.
Nu ma mai face nimic fericit si poate reusesc sa trec peste ``mini depresia`` aceasta cu un mic ajutor.
Multumesc, dau funda.

2 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Te maturizezi tu

| LPCTSTR a răspuns:

Bun venit in club, big grin nu ai nicio scapare, fie te impaci cu situatia, fie recurgi la metode si metode.
Daca e sa privesti ansamblul, degeaba mai cauti.
O alternativa ar fi sa te bucuri de ce ai cu ce ai si sa cauti fericirea cu ceea ce ai: caritate, filantropie, etc. insa n-am habar cat efect va avea la tine.