Orice ar fi, sa nu iti piara speranta. Va rasari soarele si pe strada ta. Sa nu uiti asta. Totul va fi bine
Nu imi vine sa cred ca acestea sunt vorbele unui baiat. E un lucru extrem de rar. Te admir pentru acest lucru.
De uitat, nu o s-o uiti niciodata. In cel mai bun caz, iubirea se va transforma intr-un sentiment de simpatie, si, cand vei fi cu o alta fata, iti vei aminti de aceasta copila cu drag, fara sa mai simti vreo durere.
Sincer, chiar ma bucur ca exista baieti ca tine, care sa se ataseze in acest mod. Mult succes in continuare. Eu iti tin pumnii
Nici mie nu imi vine sa cred ca am facut lucrurile pe care le-am facut, lucruri pe care nu le-am specificat mai sus... eu simt ca o voi iubi mereu, pentru ca am incercat sa fiu cu alte fete, dar... degeaba.
Cum dau de tine..pe messenger, sau fb?
Am preferat sa iti scriu ID-ul meu intr-un mesaj personal
Orice ar fi, sa nu iti piara speranta. Va rasari soarele si pe strada ta. Sa nu uiti asta. Totul va fi bine
Sper sa nu te superi pentru ceea ce iti voi spune: Nu o vei iubi mereu. Totul trece cu timpul. Acum intr-adevar iti este mai greu, insa pana la urma va aparea altcineva care sa te faca incet incet sa nu te mai gandesti la ea. Nu cauta tu lucrul acesta, lasa-l sa se intample. Nu incerca sa fii cu prima fata care iti iese in cale doar s-o uiti pe ea. Primul pas spre vindecare a fost facut: ai inteles lucrurile explicate de mama ei. Trebuie sa te rupi putin de tot ce iti aminteste de ea. Gaseste-ti un hobby, fa ceva in folosul comunitatii, orice, numai ocupa-ti mintea cu altceva. E dureroasa situatia ta, insa cum am mai spus, si poate ca acum nu crezi, dar timpul le vindeca pe toate. Incearca sa nu te mai vezi cu ea, sa indepartezi lucrurile care iti amintesc de ea. Asta e, ti s-a intamplat fara sa vrei, dar ca sa iti treaca, trebuie sa vrei. Un mic efort de a o alunga din mintea ta trebuie sa faci. Repet, cel mai bine e sa iti gasesti o activitate care sa iti ocupe majoritatea timpului, si asa nu vei mai avea cand sa te gandesti la ea. Curaj!
O sa incerc sa fiu cat de sincera pot: nu o sa o iubesti mereu, oricat de imposibil ti se pare acest lucru. Timpul vindeca orice rana, tine minte asta. Daca ai multa vointa, o sa reusesti sa o uiti. Incearca sa o eviti si sa iti ocupi mereu timpul cu ceva, ca sa nu ai timp sa te gandesti la ea. Stiu, e greu. dar nu imposibil! Sper ca vei fi bine