| Domnisoaraindragostita a întrebat:

Buna seara, de cind eram mica nu am avut nicio data prieteni.Iar colegii mei de clasa tot timpul rideau de mine pentru ca sunt foarte retrasa, tocmai asta e cauza ca sunt singura.La scoala am suferit mult din cauza singuratatii. Iar aseara am avut un vis ciudat, se facea ca am mers intr-un parc unde se jucau multi copii, si doar o fetita statea singura, toti copii o rideau si isi bateau joc de ea.i-am eu ia-m luat apararea si cind am intrebat-o daca are prieteni ea mi-a zis ca nu are si eu am strinso foarte tare in brate si a inceput sa plinga.Iar azi nu am putut sa ma gindesc la altceva decit la visul asta.Cred ca are vr-o legatura cu faptul ca nu am prieteni. Fara raspunsuri rautacioase va rog frumos.

Răspuns Câştigător
| Aimee_6013 a răspuns:

Cred ca tu erai fetita aceea mica si ca in vis ai facut ceea ce simti nevoia sa faca si altii cu tn....sa te inteleaga si sa-ti ofere afectiune. Problema draga mea e la tine. poate parea greu de acceptat insa prietenii nu se fac peste noapte si trebuie rabdare si deschidere. incearca sa cunosti oameni care au lucruri in comun cu tine pentru a avea ce discuta la inceput apoi poti sa te destainuiesti lor si ei tie....insa nu uita ce se spune. e de preferat sa ai un pieten si bun care sa fie alaturi de tine mereu decat 100 si prosti ce iti sunt prieteni pe interese. ai grija de tine

| Domnisoaraindragostita explică (pentru Aimee_6013):

Multumesc muult pentru ca sustinere.

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Autoizolarea oricarui copil e totdeauna datorata culpei parintilor.Dar asta e altceva...Incearca sa te integrezi treptat, sa iesi din propria carapace.Copiii te-a,, clasificat,, intr-un anumit fel si datorita neintelegerii sentimentelor altcuiva, par cruzi in comportament.Dar tu trebuie sa dai dovada de curaj si sa le schimbi aceasta idee.Vacanta asta e o ocazie buna pentru o schimbare.Fi mai degajata cand intalnesti pe cineva(dintre colegi de ex.). Saluta prima,pune-i cateva intrebari,la care te gandesti anticipat, cere-i parere in vreo,, problema, o carte, orice.Important este sa deschizi o conversatie si sa lasi cale deschisa spre alta.Procedeaza asa cu cat mai multi, pana va deveni pentru tine ceva obisnuit sa dialoghezi cu ei relaxat. Daca vezi ca are cineva o nevoie, ajuta-l, sau raspunde-i anumitor intrebari.Arata interes pentru ce se petrece in jurul tau si ia parte la activitati comune.Bafta si curaj!