Pentru ca aasa e si la fete fetele cauta baieti mai mari exista baieti mai mari care chiar iubesc fetele mai mici[ rar dar se accepta] si sa va spun de ce. fetele se dezvolta mai repede ca beietii in gandire si de aia cauta un baiat mai mare care sa inteleaga nu unu de varta ei care noh nu pricepe prea multe ! [ bine sunt si cazuri in care e ok si de aceeasi varsta] adesea baietii cad in plasa fetelor mai mici dar si invers pentru a se compleTA
Baietii "mai mari" vor prospaturi! Sunt baiat si sunt impotriva fenomenului(adica, baiatu' are 18 ani, iar fata 14, e absurd)!
Buna intrebarea, intr-adevar.Cred ca cel mai bun raspuns ar fi ca fetele mai mici sunt mai naive, fapt pentru care incearca sa ajunga mai repede la pat cu ele.
Pai baietii " mari " cred ca fetele "mici" sunt proaste si poate sa le duca cum vrea. Cel mai bine e ca noi " fetele mici" sa nu le dam importanta.
Buna. Eu cred ca baietilor mari le plac fetele mai mici deoarece sunt mai sincere (bine, nu toate ), adica pun mai mult suflet in ceea ce fac si sunt si fidele intr-o relatie, nici nu pun multe conditii. In schimb, fetele mai mari se plictisesc repede de prieten, sunt fitoase, se supara daca nu primesc ceea ce vor ( NU TOATE).
Sau... unele fetele mici cad in plasa mai usor
Eu cam asta am inteles de la prietenul meu (e cu 5 ani mai mare decat mine, deci... )
anonim_4396 întreabă:
Nome145 întreabă: