| Alina789 a întrebat:

Buna seara! Deci, mă confrunt cu o situație nasoală ..Am 22 de ani,am cunoscut un tip cu care am vorbit câteva luni și îmi plăcea foarte mult de el. Vorbeam in fiecare zi,ieșeam la plimbări,toate bune și frumoase până a aflat despre mine că am un copil dintr-o fosta relație. Recunosc că a fost vina mea că nu am adus în discuție acest subiect,însă îl placeam prea mult și m-am gândit că îl voi pierde daca ii spun asta așa că am zis sa aștept momentul potrivit.Mi-a spus că nu mai avem ce vorbi și tot ce pot sa zic e că am intrat în pământ de rușine,nici nu știu ce să fac sa pot sa trec peste momentul ăla, m-am simțit nasol rau de tot.Voi cum ați fi reacționat daca erati in locul lui?

10 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Putea sa fie mai finuț cand s-a retras chiar daca nu e de acord ca ai un copil dar
tine cont de faptul ca ai ascuns un detaliu foarte important care trebuia discutat de la inceput, tocmai sa eviti situatile de genul si pierderea de timp, rusinea trece nu iti bate capul dar data viitoare specifica de copilas sa vezi din prima cine ramane si cine nu, in cazul actual sunt de parere ca oricum nu ai pierdut nimic, nu pare un om de calitate, daca s-a retras atat de brusc oricum nu ar fi ramas mult prin preajma.

| Alina789 explică (pentru MarianWLF):

Așa e, mai bine spun din prima indiferent de reacție, că oricum o sa fiu prinsa cu minciuna și e mult mai rău așa.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, nu mai poti face nimic acum, doar inveti din greseli si nu le mai repeti niciodata.
Ma refer la relatiile viitoare, unde nu ar trebui sa mai ascunzi un lucru atat de important.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din nefericire, copiii nu sunt asa de decor, nu-i la fel ca atunci cand zici ca ai animale de companie, ci pot schimba total dinamica unei relatii, de aceea trebuie sa fii transparenta si sincera de la bun inceput. Faptul ca i-ai ascuns asta nu e deloc matur si oricum l-ai pierdut, nu? Chiar daca de asta iti era cel mai frica, tot acolo s-a ajuns. Poate ca daca ii spuneai de la inceput, rezultatul era altul?

| Alina789 explică (pentru dullcat):

Da,chiar de asta m-am temut cel mai mult, oricum nu mai vorbeste cu mine.Nu știu dacă era alt rezultat, dar ar fi fost mai bine daca eram sinceră de la început.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu vreau sa te demoralizez, sau sa am intentii rele fata de tine. Dar in mod normal pentru un barbat e destul de dificil sa fi cu cineva care are un copil deja. Pentru noi, e ca si cum ne-am trezi din coma dupa cativa ani. E ca si cum ai da skip la viata. Sunt sigur ca o sa-mi sara anumite doamne/domnisoare in cap pentru ceea ce am zis, dar asta e realitatea.
Nu zic ca e imposibil sa mai gasesti pe cineva ( ba chiar e 70% posibil ), doar ca e mai dificil. Adica mai multe sanse ai sa gasesti pe cineva interesat de tine care are si el un copil dintr-o relatie trecuta, decat sa gasesti pe cineva singur. Pentru ca el deja stie prin ce ai trecut cu privire la acel copil, pentru ca are si el unul. El te va intelege mult mai bine decat unul care nu are.
Ti-am zis asta pentru a nu te simti demoralizata atunci cand te confrunti cu respingeri provenite de la barbatii singuri ( nu toti ). E mult mai bine sa stii asta acum, decat sa te izbesti de asta atunci.
Mult noroc la intalniri!

| FreddieM a răspuns:

Era un aventurier, o persoana interesata de tine în mod sincer, cu scopul de a instaura o relație, nu-și ia talpasita asa urat. A făcut bine ca a disparut, iar tu, fii fericita ca nu te-ai combinat cu asa specimen. Este și tipul tău pe undeva, stai liniștită, trebuie doar sa va întâlniți. Și pun pariu ca va fi entuziasmat când va auzi ca ai și un copilaș (să-ți trăiască frumos și fericit). Ca să eviți mizerabili de genul și ca să fii sigura ca EL e acela, destăinuie-i de la început situația ta. Indiferent de reacția lui, ești câștigată. Dacă fuge, nu ai pierdut nimic. Dacă te vrea în mod sincer, te va aprecia și pe tine și pe îngeras/îngerasă.
Cheers

| Justasimplequestion a răspuns:

Cred ca as fi facut la fel ce sa zic bravo lui daca erai sincera ii ziceai de cand ti a sarit in ochi prima oara ca ai copil

| Alina789 explică (pentru Justasimplequestion):

Știu că nu e ok că nu i-am spus din prima, doar că m-am gândit că ma refuza din cauza asta cum fac multi bărbați când aud de o femeie că are copil și mi-a fost oarecum teamă sa spun.