Pai ok.sunt 3 fete fitoase. tu de ce vrei sa fi ca ele? si in plus alea 3 nu fac cat toata clasa, mai sunt si fete si baieti draguti cu care poti vorbi sau daca nu, mai sunt cred ca cel 10 copii in toata scoala care te-ar aprecia asa cum esti.
Eu spun ca nu are rost sa te porti bine pentru persoane care nu merita. Daca fetele alea se poarta asa pentru aspectul tau inseamna ca sunt prostute.Eu sunt de parere ca decat sa ai prieteni falsi mai bine nu ai de loc, iti poti fi chiar tu un prieten adevarat.
Dar daca tu vrei sa te schimbi pentru cineva, atunci poti sa incerci sa slabesti.Nu manca dupa ora 18, evita painea, fa mult sport, alearga dimineata prin fata blocului sau seara. O sa slabesti si o sa te prinda bine orice haina
Daca nu le placi, nu inteleg de ce vrei sa intri in gasca lor? incearca sa iti faci alti prieteni, prieteni adevarati.lasa timiditatea la o parte si demonstreaza-le ca esti mai buna ca ele prin felul tau de a fi, fara a le imita comportamentul...si nu uita ca roata se invarte pe toate partile