Daca doresti sa discuti cu cineva, trimite-mi un mesaj privat cu facebook-ul tau.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Moartea sa stii ca nu e o solutie ori cat de greu ar fi, imi pare rau pentru tine, fii puternic si demonstreza-le celorlalti ca in ciuda obstacolelor vieti ai putut sa te tii tare, nimeni nu e perfect, nimeni nu are o familie perfecta asa ca ai grija de tine.
Baiatul meu eu la 14 ani lucram in abator ca necalificat pentru ca mama sa poata sa cresca pe cei doi fratii iar cand fratii au crescut mi-au bagat-o direct in gura pentru ca TAtal meu se omorâse singur nu pergepe lucruri din nestiinta ca-ci nu vei intra cu cei drepti la un loc si nici la Dumnezeu nu vei ajunge pentru ca canoamele bisericesti spune cei ce recurg la as lua viata singuri le sant interzisa intrarea in biserica si chiar si szlujba de...Este un gest gresit mergi mai departe luptate cu viata munceste nu lasa netul sa-ti inbonlavesca creieri