anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara dragii mei utilizatori de pe Toți Pentru Unu TPU, am iar o micuță problema la care vreau puțin să mă ajutați, problema este că sunt prea afectat de ce spun ceilalți despre mine și nu sunt o persoana independenta cum sunt ceilalți, sunt prea lenos și vreau să scap de lene dar nu pot, va rog frumos sa îmi spuneți cum sa scap de lene și să nu mai fiu afectat de părerea altora, AM MARE NEVOIE DE AJUTOOOR!

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Salut Mihail!
Că să scapi de lene trebuie sa tragi tare de tine.
Lenea e cucoana mare și nu se da bătută ușor.
In primul fă-ți un program sau i rutina productiva
Când nu ești la școală sau munca incearca să investești timp in hobiurile care îți aduc bucurie în suflet.Si de asemenea încearcă să îți impui in minte așa:,, Să nu treacă nicio zi fără să fac ceva important"Fa sport, citește cărți și ieși la socializare.
Incerca să îți găsești scopul în viața sau încearcă să lucrezi la un proiect care sa ajute comunitatea în care trăiești.
Lenea nu dispare dintr-odată dar dacă ești consecvent și lucrezi la tine ai să vezi că o poți stăpâni.
Până la urmă un moment de leneveala pe zi e benefic și sănătos dar totuși să nu lenevești toată ziua.
In al doilea rand nu trebuie să îți pese de ce spun alții despre tine.Tu ești o persoană diferita fata de ceilalți și cu bune și cu rele.Cand simți că te afectează o opinie rautacioasa să îți spui in minte așa,, Sunt un om tare și nu trebuie sa fiu afectat de un mizilic."
Și că sa rezolvi și cu lenea și cu cealaltă problema trebuie să îți identifici principalele calități sau puncte tari și să le valorifici.
Cu siguranță că ai niște calități care pot da pe spate societatea.
Și trage cat mai tare de tine!

| anonim_4396 explică (pentru LordCristobal):

Sincer sa spun am rămas fără cuvinte de răspunsul tău, ești un diamant, ms mult!

7 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Ajutor de la noi sau ajutor de la comunitate?
In primul si primul rand schimbarea incepe din tine!

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare sincer rau pentru tine, dar de lene nu te poate scapa nimeni daca TU singur nu vrei!
Asta este unicul lucru de pe fata pamantului, cu care nu te poate ajuta nimeni, daca nu te trezesti la realitate si nu vrei sa pui serios mana, sa faci ceva util in viata.

| sierra1 a răspuns:

"sunt prea lenos și vreau să scap de lene dar nu pot"

las-o așa, cred că-ți place starea!

| T0T a răspuns:

Tu ai o problemă la cap.

| AsyLeZice a răspuns:

Salut! Am facut un video cu raspunsul la intrebarea ta.

https://www.youtube.com/watch?v=ztiB8aG9-qY&t=32s

Sper sa iti fie de folos. O zi faina!

| anonim_4396 explică (pentru AsyLeZice):

Am văzut, ms mult