Buna.Cum adica sa ramana singura o perioada pana se face bine? Trebuie sa se vindece in urma unui eveniment traumatizant?
Imi pare rau, oricum o dai, tot ce aud eu este: Nu prea mai am chef de tine dar doresc sa te pastrez acolo in caz ca nu mai gasesc pe nimeni interesant in urmatoarea perioada.
Stiu ce zici, si eu sunt de aceeasi parere. Noi mereu am avut o legatura unica, dar are o perioada grea si cu scoala, si cu certurile care au existat intre noi legat de sentimente si de asta a ales sa faca aceasta decizie. Problema e ca eu inca o iubesc la fel ca prima oara si mi e frica sa nu fac o alegere gresita.
Nu este vorba de nici un eveniment traumatizant. Doar o neintelegere in relatie.
Ce poate fi asa greu la scoala? Abia a inceput. Cati ani aveti voi? Daca 13-14 ani, cu greu poate fi vorba de iubire.Te cred ca asta simti, asta crezi, insa e vina hormonilor specifici adolescentei care intensifica orice traire. Iubirea adevarata exista mai incolo, cel mai probabil acum e doar un atasament (foarte) puternic si atat.
Man ea are 17 ani, iar eu aproape 21 de ani. Nu suntem chiar copii de generala
Nu vazusem raspunsul. My bad.La 21 de ani cu atat mai mult ar trebui sa te impui putin.Stii serialul Friends? Ross s-a intalnit cu altele cat timp aveau o pauza (faimoasa replica,, We were on a break!'') si toti comenteaza ca nu e ok. Daca fiecare ramaneti singuri si va reculegeti putin, atunci sa zicem ca nu ar fi o problema mare sa va impacati si sa incercati sa rezolvati ce n-a mers prima oara.Insa din pacate, problema reala e ca aceste pauze nu prea inseamna pauze, conform dexului, ci despartiri ascunse sub perdea.Ar trebui sa discuti cu prietena, sa afli daca nu cumva a incercat sa te menajeze fiindca nu vrea sa te raneasca.La varsta asta se zice lucrurilor pe nume.
Daca tu vrei sa fii coliva de pe locul II sau III, ok.Dar sanatos din punct de vedere psihic e sa vrei sa fii tortul de pe locul I. Daca alegi sa fii tratat asa nu e bine deloc.Nu ar strica sa mergi la psiholog sa afli de ce lasi persoanele sa profite de tine?
Stiu, este o problema. Ea mereu a fost slabiciunea mea si eu a ei, doar ca intre noi mereu a fost ceva special. Problema e ca nu cred ca stim sa tratam situatia corect. Nu e vorba de a profita de bunatatea mea sau eu de a ei.
Nu bagai poza in seama. Acum am 21 de ani aproape, dar nu am schimbat o