| FAnonima9990 a întrebat:

Buna seara, este prima data cand postez aici! Va rog sa nu radeti. sad vreau sa ma sinucid sunt in depresie de 2 luni si nu mai rezist, vreau sa mor, imi doresc asa mult sa uit de tot si de toate problemele. Am mai avut 3 tentative de suicid in astea 2 luni dar din pacate pentru mine am fost salvata 1 data de mama mea si de 2 ori de medici. Va rog sa incercati sa ma intelegeti si sa nu va bateți joc de mine! Va rog frumos sa ma intelegeti cu lacrimi in ochi scriu nu mai rezist, vreau sa mor, sa fie mai usor, e prea multa suferinta si nu o pot duce in spinare sad

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună! În primul rând nu ar trebui să gândești așa. Respiră adânc, liniștește-te, indiferent prin ce treci acum nu are sens să te gândești la suicid. Ai încercat de 3 ori, te-au salvat de tot atâtea ori, nu crezi că este un semn că ar trebui să trăiești? Nu o să îți spun cum să te sinucizi, pentru că mi se pare a fi o idee foarte proastă. Viața merită trăită, tu treci acum doar printr-o etapă, una îngrozitoare, dar în continuare o etapă. Va trece. Dacă vrei să vorbești despre aceste lucruri, încearcă să le spui părinților, prietenilor, încearcă poate și un psiholog. Poate și anumite activități ți-ar prinde bine, să te mai destindă, să te scoată din problemele tale și din gândurile negre. Ai grijă te rog de tine!

6 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

| gogu220 a răspuns (pentru 116111 TelefonulCopilului):

Felicitări pentru întreaga voastră activitate şi pentru eforturile depuse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca clachezi acum, sa stii ca sunt probleme si mai naspa, cand o sa fii adult. Asta e pistol cu apa.
Cu totii am trecut prin probleme, in copilarie si in adolescenta. Acum ca ma uit inapoi, rad, si as vrea sa mai trec odata prin asta, cu mintea pe care o am acum. Chiar daca nu se poate.
Nu trebuie sa te gandesti asa, orice problema are o rezolvare, numai moartea nu are rezolvare.
Nu vrei sa vorbesti cu cineva despre asta? cineva de specialitate? ca prinde bine sa discuti cu cineva, si sigur gasim pe cineva pe aici, care este destul de competent si pregatit pentru situatii de genu, Discutiile ajuta foarte mult. Si eu am atatea pe cap, incat cateodata mi-e si scarba sa ma trezesc sa ma dau jos din pat. Cand stiu cate am de facut, si nu lucruri de adolescenti sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"O ei cu binisorul si frumosul zice in mintea ei "ce zice nenorocitu asta calm si dragastos."
"Mars la munca puturoaso"
"Nu valorezi nici un gram de aur"
"fa o mancare leneso"

Cred ca ai mari tulburari de personalitate.

| PaulStudio a răspuns:

Suicidul nu are sens niciodata oricat de mari sunt problemele.
Dar nu stiu ce probleme ai tu de deja te gabdesti sa mori, gandeste-te ca altii au probleme muuuuuuult mai mari ca ce ai tu ai incearca sa lupte, practic te dai batuta cand vrei sa faci asta! Esti o lasa? Atata poti? Asta era scopul pentru viata ta, sa o termini aici din niste tampenii?
Si eu am trecut prin lucruri chiar de ****, am luat bataie de la tata, interzis multe lucruri care erau normale, acum parinti divortati...
Dar am luptat si acum sunt chiar bine si lucrez la viitorul meu, si viata e frumoasa nu trebuie sa te orbeasca anumite etape mai intunecate ale vietii.
Trebuie sa faci activitati sa faci ce iti place, sa te regasesti, sa interactionezi cu oamenii sa comunici cu parintii care tin la tine foartr mult si ei te iubesc, iti dai seama ca ii dezamagesti si ii intristezi enorm de tare ca ei ti-au dat viata si tu vrei sa o arunci la gunoi!
Asa ca nu este asta o solutie niciodata, punct, mai bine roaga-te sa ai pace in suflet si sa poti trece peste. Pup

| FAnonima9990 explică:

Va multumesc frumos tuturor..am discutat cu mama mea si merg la psiholog. Inca am acelasi gand dar sper sa imi revin, voi merge la psiholog