| Maria_6948 a întrebat:

Este vorba de "renumitul" joc LadyPopular. Fiica mea iubeste jocul acesta si isi doreste foarte mult un nou cont. Va rugam mult sa ne ajutati cu orice fel de cont. Dam fundita.

Răspuns Câştigător
| Abcdefg123 a răspuns:

Va dau ew :]], dar nu m`am jucat deloc. Banuiesc ca am lvl 1 thinking
nick : Babyliciouss
email : bekitsch@yahoo.com [ nu stiu daca va trebuie ]
pass : loveyou

Distractie placuta :*.

2 răspunsuri:
| KatherineSparks a răspuns:

Doamna, nu vreau sa fiu nesimtita, realizez ca avem o mare diferenta de varsta, dar...
Nu credeti ca ar trebui sa incercati sa ii scurtati timpul petrecut la calculator fiicei dumneavoastra? Probabil ca este micuta, dar timpul petrecut pe LadyPopular este un timp pierdut. De ce nu ii luati un documentar despre ursi panda sau alte animale dragute? (: Cand eram micuta aveam multe papusi, animale de plus si multe alte jucarii cu, care imi ocupam timpul.
Daca v-am jignit cu, ceva... imi pare sincer rau. Dar, parintii ar trebui sa-si invete copii cam, ce este important in viata.
Nu ma incadrez in categoria 'copii'. [asta pentru ca nu vreau sa aud replici de la dumneavoastra: 'si tu esti copil si stai la calculator']
O zi buna.

| Maria_6948 explică:

Da. Aveti perfecta dreptate.Stiu ca timpul pe LadyPopular sau pe oricare site-uri de acest gen sunt inutile. Si intr-adevar copiii din ziua de azi petrec mult prea mult timp in fata calculatorului. Micuta mea insa, nu-si petrecere toata ziua stricandu-si ochii, o las doar o ora pe zi la computer. Insa in acest timp ce altceva sa faca? Decat sa intre pe cine stie ce site-uri de pe care invata numai prostii, prefer sa o las pe LP. Citeste foarte multe carti si enciclopedii, insa cred ca merita si ea macar o jumatate de ora sa se joace.
Multumesc pentru timpul acordat.
O seara placuta va doresc!