anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara.Eu și clasa vrem să facem o excursie în Iași,de un week-end(să plecăm vineri și să venim duminică).Aș vrea să îmi spuneți câteva obiective turistice faine din Iași! Vrem să mergem la Palatul Culturii,Grădina Botanică, la Palas Mall. Unde să mai mergem? Vrem să ne și distrăm dar și să învățăm cevahappy.Vă rog să mă ajutați!happy

3 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Buna happy.
Puteti merge la Manastirea Golia si in apropiere de Iasi, Hadambu.
Vizitati Muzeul de Stiinte ale Naturii.
Observatorul astronomic Iasi. Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Manastirea Trei-Ierarhi. Teatrul National Vasile Alecsandri, Filarmonica, Casa Dosoftei, Bojdeuca lui Creanga, Casa Pogor, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Piata Unirii, Dealul Repedea, Muzeul Unirii, Casa Memoriala Mihail Kogalniceanu,
Casa Memoriala George Topirceanu, Casa Memoriala Otilia Cazimir, Casa Mavrocordat, Curtea Domneasca Iasi, Muzeul Chimiei Iesene Petru Poni
. Aveti ce vizita in Iasi. Have fun!

| DayByDay a răspuns:

Palatul Culturii este inchis pentru renovari.
Mai puteti vizita "Teatrul Luceafarul" dar si "National", Parcul Copou deoarece este teiul lui Eminescu, Casa memoriala Mihail Sadoveanu, Filarmonica Moldova, Piata Unirii etc.

| AndreyTPU a răspuns:

Buna,uite cateva obiective turistice din Iasitonguealatul Culturii, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Teatrul national "Vasile Alecsandri", Palatul Rozvonau(primaria), si daca vreti sa mergeti si la o manastire va recomand:Manastirea "Sf.Trei Ierarhi", si un parc frumostonguearcul Copou.O vacanta placuta iti doresc! Have Fun!