E normal ca daca ai facut asa ceva, nimeni nu face asta, gandeste-te, 1 la 1000, fata stie ca a fost ceva frumos, poate ca ai gresit la faptul ca au aflat si ai ai despre asta, depinde mult de aici si relatia dintre fata si unchiu ei etc, si de felul lor, de caracter, deci poate de asta nu a fost o idee buna ce ai facut, dar nu ai facut nimic grav. Fata daca te place o sa vorbeasca cu tine normal, crede-ma. Eu zic ca vorbesti cu ea, sincer, intr-o zi, si sa vezi ce parere are, chiar fata in fata daca poti sa vorbesti cu ea. Eu zic ca te-ar ierta, oarecum nu are de ce sa te ierte, nu ai jignit-o cu nimic. Dar vorbeste cu ea si situatia o sa se rezolve, daca amandoi spuneti tot ce e de spus. Daca chiar conteaza pentru tine fata asta, vorbiti, si o sa vezi incotro te indrepti. Nu uita ca peste tot sunt fete si o sa vina alta de care iti place.
Îți mulțumesc foarte mult pentru răspuns, adică inainte cu o zi de ziua ei de naștere adica luna asta mi-a spus ca ma place dar dupa ce s-a întâmplat nu mai e nimic la fel aș vrea sa îi scriu un mesaj in care sa ii explic într-un mod frumos că nu e chiar așa cum crede ea dar după cele întâmplate chiar nu știu ce sa spun.
Probabil ca nu ti-a inteles gestul.Imi place ce ai facut, nu multi baieti fac asta. Timpul decide.M-am certat odata cu un baiat*eram prieteni buni*, dar a fost vina mea.I-am spus ca ma tot sacaie si la un moment dat..am ajuns eu sa merg dupa el
Înțeleg ce spui doar ca nu încerc sa o sâcâi, adică dacă simt ca nu are chef de mine pur si simplu ii dau timpul necesar, si ea deja mi-a spus ce sentimente are față de mine dar, nu știu cum aș putea sa o împac. Mulțumesc oricum pentru raspuns.
Adică aș vrea ca pe lângă mesajul de noapte buna pe care ni-l dadeam de obicei să reușesc să ii spun ceva ca sa revenim la normal, dae nu știu ce.
anonim_4396 întreabă:
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: