| iAngel a întrebat:

Buna seara imi place foarte mult de o fata si ei ii place de mine, vorbesc pe messenger cu ea si am putina rusine, dar cand ma intalnesc cu ea, pur si simplu nu mai stiu sa vorbesc, ma rusinez atat de tare, este fooarte frumoasa si ii place de mine, dar din cauza rusinii eu nu pot sa vorbesc, si doar cu unele fete sunt asa rusinos.
Sunt un baiat de 17 ani, sunt cel mai bun prieten pentru toti cei care ii cunosc, dar cand vine vorba de fete sunt foarte rusinos, in special cu ea, ce pot sa fac. Un prieten mi-a zis sa beau o bere/sa fumez o tigare dar nu imi place sa fumez/sa beau. Si este adevarat cu berea sau tigarea?

2 răspunsuri:
| ApofissPapaya a răspuns:

Nu e adevarat. Spune-i ca iti place foarte mult de ea si ti-ar placea sa fie prietena ta. Nu te mai rusina, nu ti se poate intampla nimic rau.

| LonlyWolf a răspuns:

Nu este adevarat. ia-ti inima in dinti si spune-i ceva de genu " mai fata uite vreau sa vb ceva cu u foarte serios. mie imi place de u tie iti place de me?" si vezi ce zice ca sa fii sigur de asta si apoi poti sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta. eu asa am facut si a mers incearca si poate merge si la u