Imi este foarte clar totul. Mai ales din ultima intamplare: "De sarbatori nu am putut sa-i trimit mesaj si s-a suparat iar, si ma ameninta ca iar o sa-mi faca viata un calvar." Asta crezi tu ca-ti poate fi o prietena? Asta este motiv de suparare, cearta? Este o persoana pe care nu te poti baza, nu te poate sprijini ca o prietena atunci cand ai nevoie si nu poti avea incredere in ea.Mai bine stai pe langa oamenii care merita, nu oameni care se supara ca n-au primit un sms, te barfesc si te ameninta. Ce ar trebui sa faci? Trateaz-o cu indiferenta, asta e ceea ce merita ea.
Pai explica-i face to face ce simti si zi-i sa nu iti mai faca asa pentru ca nu rezolva nimic.
Pai... observ ca e suparacioasa si nici o prietena prea devotata nu pare a fi.Ar fi mai bine sa iei o pauza in care sa vezi cum se comporta. Daca intr-adevar ii pasa de tine, va veni si va vorbi cu tine... dar daca nu, nu te mai chinui pentru ca nu ai de ce.
Deci nu esti obligata sa dai nimanui sms. uri asta o face de placere si asa mai departe
si ii zici ca te doare in cot de ce zice si face ea si o sa se plictiseasca singura de chestia asta.
nu'i da apa la moara si considera ca nu o cunosti.
nu incerca sa discuti cu candva despre ea poate acel candva ii poate spune si o luati de la capat!
deci ignoro!
zii pa din mers.
sper ca ti.am fost de folos
funda
Inseamna ca acea fata nu era intr-adevar prietena ta
se soune ca exista o vorba"fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singur/a"
eu zic ca ar trebui sa ii rasp cu aceeasi moneda
bafta!"*