anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! In seara aceasta pe la ora 22 eram afara cu niste prieteni 2 băieți si 2 fete, Eu sunt a treia fată. Toti am facut o mică prostie, am cumparat 5 suluri de hârtie igienică pe care le am aruncat pe casa unor oameni pe care ii cunoastem. După ce am aruncat hartia igienică am fugit dar am observat ca masina omului care sta in casa aia, vine dupa noi.Am fugit si ne am ascuns, Dar omul acela ne stia.A plecat acasă iar noi am continuat sa ne plimbam pe străzi.Nu stiam ca o sa vina si a 2 a oara dupa noi, dar a venit impreuna cu iubita lui. Acestia ne au văzut dar cele 2 fete au sărit un gard si s au ascuns. Iubita acelui bărbat a coborât la mine si a spus că ca imi va rupe părul din cap a doua zi de fata cu mama mea pentru că i am aruncat hartie pe casa, eu i am spus că nu am facut nimic si mi-a zis să nu mai comentez că mă bate.s-a urcat inapoi in masina si a condus foarte încet până le-a vazut pe prietenele mele ascunse dupa gard.Le a bruscat si s-a luat de ele, fetele au inceput sa comenteze iar in acel moment bărbatul a scos un pistol si le-a amenintat.Ce e de facut? Stiu ca este vina noastra, dar nu trebuia sa ne amenințe cu pistolul. Îl pot reclama la politie pe bărbat? Nici nu cred ca are permis pentru arma aia.Ce mă sfătuiți să fac? Imi este foarte frica de omul acela acum.Multumesc oricum

1 răspuns:
| IsaacNewton a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa vorbesti cu parintii tai despre asta, pentru ca fapta recunoscuta e pe jumătate iertata... Daca le spui parintilor tai, nu te gândi ca ei vor rezolva singuri problema. Ei vor încerca sa te ajute. Daca mergi si la omul acela (iti rogi unul dintre parinti sa te insoteasca) si iti ceri scuze, e foarte posibil ca el sa te ierte. Încearcă asta... Poate va functiona! Succes!❤ Dumnezeu sa te-ajute sa ii faci sa te ierte!
Sa mă anunti daca problema s-a rezolvat...