Păi de ce te-ai despărțit de ea? Ori a fost din vina ei deci nu ține la tine, deci e o idioțenie să îți bați prea mult capul cu asta căci nu ai pentru ce, ori ai greșit tu și acum ce poți face e să îți asumi faptele.
Am fost foarte grijuliu mereu.Ea s-a despartit de mine ca cica eu sunt imatur ( ca am simtul umorului) si ca nu ne potrivim si ca s-a luat ea dupa nu stiu ce prieteni, si ***.
E clar că nu ținea la tine. Cum ar zice cineva, PUnct. De ce te afectează persoanele cărora nu le pasă de tine?
Nu stiu...
Poate din cauza ca am tinut la ea...
Păi nu merită să jelești după una ce nu ți-a împărtășit sentimentele. A fost și vina ta că te-ai atașat prea repede, fără să o cunoști îndeajuns. Însă ar fi cazul să treci peste. Mi se pare penibil să nu îți mai trăiești viața pentru un om ce nici nu a ținut la tine. Ești chiar atât de slab psihic?
Nu.Dar nu asta am vrut sa zic.Nu din cauza asta nu mi traiesc viata, intrebarea mea era daca are vreo legatura chestia asta cu starea mea de deprimare.De trecut am trecut peste chestia asta, doar ca ma mai ia gandul spre ce s-a intamplat, dar asta nu inseamna ca inca jelesc dupa ea.
Asta ar trebui să știi mai bine tu. Să știi că sunt oameni care se simt ca tine și nu e neapărat pentru că au avut o relație sau nu. Sunt situații și situații. Pot fi diferite cauze.
anonim_4396 întreabă: