Pai fetele sau femeile nu vor toate o relatie! doar o aventura! si apoi gata trec la altul! adica la urmatorul!
Deci ai 19 ani, zici.
Pentru inceput eu zic sa nu mai dai noroc cu ele, in cel mai rau caz ii spui un simplu buna si atat.
Incearca sa nu fii prieten cu ele, aici e si problema de fapt. Tu te bagi singur in friend zone, ori ca esti prea de treaba ori ca esti babalau ca sa zic asa.
Sincer e mult de vorbit pe subiectul asta. insa sunt lucruri pe care le poti imbunatati. Sun lucruri de schimbat la tine, atat fizic cat si mental.
Daca vrei sa abordezi o tipa trebuie sa te duci la ea si sa-i spui asta. Sa iti faci intentiile clare, sa inveti cum sa comunici cu ele, cum sa citesti limbajul nonverbal si hinturi. Cum sa te imbraci, cum sa ai incredere si stima de sine crescuta. Si altele...
Incearca sa abordezi tipe singur, invata din experiente. Daca nu merge cu o tipa, treci la urmatoare. Nu pierde timpul si nu te gandi pre mult. In fond am fost programati sa facem asta de mii de ani, nu e ca si cand trebuie sa rezolvi nu stiu ce peobleme de fizica quantica. Spor!