Actioneaza cu calm si gandeste-te bine inainte de a face ceva. Ai putea sa ai aceasta atitudine din mii de cauze, ai putea fi influentata de o singura persoana si sa vrei apoi sa ii pui pe toti la punct. Priveste adanc in tine si vezi de ce ai aceasta rabufnire; nu uita ca fara prieteni esti no one. Vezi care iti sunt prietenii adevarati, care ti se pare ca au un comportament acceptabil si pastreaza-i pe acestia. Si nu uita: a lasa de la tine nu e ceva rau, dar ai grija sa ai o limita, ai putea fii considerata "bunatatea in persoana", lucru pentru care ar incerca multi sa profite de tine. Bafta.
Depinde...fa ce crezi tu ca iti este bine tie si gandeste-te bine la asta
uneori nu stii in cine sa crezi te inteleg dar poate cei din jur tin la tine gandeste-te la partile bune
prieteni adevarati se gasesc foarte greu gandeste-te ce simti pentru ei deoarece si eu simt ca sunt folosita dar cand ma cert cu fetele imi pare rau si regret pentru ca tin la ele cu toate ca ele zic lucruri care ma irita dar trec peste si nu ascult pentru ca oricat as cauta prieteni mai buni nu gasesti toti sunt la fel in zilele noastre toti ne gandim la popularitate batai care e mai smecher dar nimeni nu se gandeste cum ar fi sa ai un prieten pentru ca te place pentru cine esti nu pentru ce ai.
Sper ca te-am ajutat