Vinul la caldura daca este lasat devine otet. otet natural. spre deosebire de oteltul de la magazin care are lucruri adaugate. de obicei producatorii de vin cand este cald pentru a nu li se strica vinul pun sulf in el pentru a opri fermentarea/ bacterile si dupa o anumita perioada dupa ce a fost adaugat sulful este iar sigur de baut. cel putin eu asa am inteles. de aia se tine in crame la intuneric sub pamant pentru ca acolo este temperatura scazuta.
depinde de cat de otetit este. daca nu este foarte oteti este ok de baut daca este foarte atunci nu prea
Vezi daca miroase a acru sau are ori ce fel de miros iesit din comun e bun de aruncat în general daca a stat mai mult de 1-2 zile desfacut ar trebui aruncat.
Buna! Mai bine nu risti ca poate dai de o durere de stomac daca e cumva stricat si nu simti bine. Cumpara o noua sticla.
Depinde unde ai tinut-o. Vinul nu se prea strică. Dacă e ținut la căldură începe din nou să fermenteze dar atunci vei observa. Scoate din nou bule, și se transfomă în oțet.
misauratcuviata întreabă: