Pentru ca te-ai fi asteptat sa fie altfel. Dar ti-ai dat seama ca e ceva superficial. Pur si simplu ti-ai facut o ambitie. Probabil aveai asteptari mai mari. Sau te gandeai ca nu va fi asa de usor si acum ca ai castigat razboiul fara nicio lupta nu mai are farmec.
Da pentru ca nu il iubesti doar numa il placi ...ai nu cred ca va tine relatia daca u nu simti fericita
Sigur l-ai privit şi-l priveşti mai mult ca pe un trofeu.
Şi-n plus, relaţia voastră are câteva ore şi tu deja vrei să te simţi îndrăgostită?!
Eu am început să mă îndrăgostesc de prietena mea după vreo 2 luni şi ceva de relaţie şi am putut să spun cu adevărat că o iubesc abia după vreo 4-5 luni... şi tu vrei aşa... pac-pac, instant?!
Răbdare copii! Răbdare, maturitate şi chef de viaţă!
Spor!
Probabil pentru faptul ca l-ai privit ca pe un 'trofeu' ca sa zic asa. Te incita faptul ca iti placea, te atragea si nu era al tau. Acum ca il ai, s-a dus tot farmecul, parca nu mai e asa de special. Cam asta s-a intamplat.
Cred ca mi s-a intamplat si mie asta.. pentru ca si eu placeam o fata f mult iar dupa ce m-am combinat cu ea mi-am dat seama ca era doar dorinta de a ma comb cu ea nu era vorba de iubire adevarata. Pot spune ca ar fi acelasi caz si la u. bft :*:*
RaLuu`..:x întreabă:
adynna.adyna întreabă:
anonim_4396 întreabă: