Salut!
Las-o in pace. Daca unul fata de altul nu sunteți sortiti, asta e.
Daca zici adevărul in tot ceea ce ai scris, eu iti urez tot binele si respectul din lume. In locul acelei fete as fi extrem de mulțumită si fercitita ca cuiva ii pasa de mine si isi strica banii, doar pentru a ma face fericita.
Mai rar astfel de băieți, mai ales de vârsta ta.
Continua-ti viata asa cum este si fii fericit. Te asigur eu ca in modul acesta o sa atragi o fata mult mai de treaba.
Sincera sa fiu, nu poti da nici vina pe ea. Poate nu i-a plăcut cv la tine sau i-a plăcut de acel tip asa de mult încât ceilalti băieți din exterior erau niște '' nimicuri''.
In concluzie, nu e un capăt de lume.
✌️
Mersi. Ai oferit un raspuns incurajator. Cei drept aveam nevoie deoarece am crezut ca sunt un baiat anormal deoarece refuz sa ma adaptez la moda 2019. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Asta e adevarul. Eu chiar as aprecia un tip ca tine care face orice pentru persoana de care ii place place.
Bafta in continuare!
Buchetul de trandafiri transmitea simbolic sentimentele tale. Refuzul lor însemna că îți refuză avansurile. Faptul că te-a îmbrățișat la plecare denotă însă contrariul. Astfel s-ar putea să aibă sentimente amestecate față de tine. Așa se zice că o fată trebuie cucerită. Astfel, o mai suni, o mai vizitezi, nu o lași în pace. Asta o să îi arate că ai intenții mai serioase, și poate să își schimbe atitudinea.
Nu am inventat nimic?♂️. Pur si simplu asa a fost. Daca ma crezi bine, daca nu, nu.
croissant întreabă: