| Gelica_Morosanu_1986 a întrebat:

Bună seara, ma poate ajuta cineva cu câteva sfaturi? Am acus orașul și stau cu frica la volan, sunt stresata, ma emoționez și ma bruiez în acel moment, nu pot sa-mi controlez emoțiile.

6 răspunsuri:
| daniela2106 a răspuns:

Stai liniștita, Draga mea! Și eu am avut ieri traseul și l-am picat, am intrat in panica. Îți sugerez sa te gândești ca ești acolo ca să-i arați examinatorului ca ești capabilă sa conduci o mașina și sa nu te gândești ca dacă te pică, etc. Emoțiile nu au ce sa caute. De exemplu: Gândește-te ca ești cu un prieten și trebuie să-l duci undeva și el te îndruma către destinația la care trebuie sa ajungă. Așa am făcut și eu ieri, am avut emoții și nu mi-au fost de folos deloc. Du-te la farmacie și ia 2 pastile pentru emoții, întreabă pe farmacist! Bafta! Să-mi spui ce ai făcut ❤️

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zici să conduci singură o mașină.
Fără instructor, fără nimeni.
Asa vei intelege cat de simplu e sa conduci si nu trebuie sa te sperii de celelalte masini, ca nu intra nimeni in tine.
Dar pastreaza distanta.

| StrongHeart a răspuns:

Be water, my friend.Be water.

| cristi202 a răspuns:

Mergi pe ideea ca oricum vei cadea examenul. Stupid? Nu chiar. Emoțiile sunt date de frica de a cădea. Dacă te aștepți la asta, ele vor dispărea. Și vei fi detașata. A, vrei sa treci. Dar nu întotdeauna e cum vrem noi. Ne zbatem, și tot nu reușim, și uneori chiar zbaterea (emoțiile) noastre ne fac sa pierdem. Ce-o fi, o fi. Asta sa fie atitudinea cu care mergi. Și vei reuși.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Salut. Nu îți zic vorbe de incurajare pentru ca asta ți-au zis și cei dinaintea mea ( asta nu înseamnă că zic sau cred ca o sa pici sau ceva). Te învață "tata" o chestie : în ziua cu examenul înainte de examen pune și fa o ședință de condus ca atunci când dai orașul tu sa fii "încălzită" deja. Asta ajuta foarte mult. Pana în ziua cu pricina pune și te linișteste, calmează-te și repeta cât mai multe lucruri pana când le stăpânești calumea și o sa fie bine. Succes și aștept sa ne zici PROMOVAT.

| mgtow a răspuns:

Calmante