| Andrei 123 a întrebat:

Buna seara, mai am o problema.nu mai. nu mai am prieteni! Deci vreau sa va zic ca in viata mea de pana acum am avut 2 tovarasi excceptionali. Unul mai mic ca mine cu vreo 2 ani, unul mai mare decat mine cu 2 ani.Am facut atatea.De vreo 3-4 luni nu m-am mai vazut cu Beni, al mai mare ca mine. el are vreo 16 ani, nici nu mai stiu cand ne-am vazut ultima oara, nu stiu, venea toata ziua la mine, ma deci.nu va inchipuiti ce apropiati eram.Deci n-a mai venit pe la mine, dar nici n-am mai dat de el! Nu e de scoala.Ca e copil de nota 3, da s-a schimbat, e chiar alt om! Deci un aspect cum nu mi-as fi inchipuit vreodata la el.Nu stiu ce problema are cu mine, ne mai intalnim pe strada rar, dam salut si atat.Cat despre celalalt acum cateva saptamani s-a mutat in partea cealalta a orasului, nu o sa-l mai vad se pare prea des. O sa mor?

15 răspunsuri:
| Andrei 123 explică:

Chiar sufar o depresie, vreau s-o luati in serios, daca se poate, sa-mi dati un sfat, cum o sa continui?

| Gogutzu a răspuns:

Nu credhappy...incearca sa iti faci alti prietenihappy

Baftatongue

| KidDo_4008 a răspuns:

Hey. nu trebuie sa fi trist
incearca sa-ti faci alti prietenii
fi mai social cu lumea si ai sa vezi ca rezultatele o sa aparawinking
succes :*

| fluturas a răspuns:

De murit nu mori happy
incearca sa iei legatura cu ei big grin cand il mai intalnesti pe strada sa il mai intrebi si ce face, sau il suni cand ai timp sa vezi ce mai zicewinking si incearca sa-ti mai faci si alti prieteni big grin

| Andrei 123 explică:

Asa om ca el nu o sa mai gasesc.

| Andrei 123 explică:

El merge zilnic cred la cor, nu stiu, de chitara ceva.Nu iese din casa deloc in rest.

| Andrei 123 explică:

E mai mult ca un frate pentru mine, a fost.

| Gogutzu a răspuns:

Incearca sa iei cat mai mult legatura cu el.si va avea rezultate.petreceti-va vacantele impreuna...alta solutie nu vad. sper ca te-am ajutattongue
Bafta!

| UnuDoiTreiPatru a răspuns:

Nu o sa mori, iesi in oras mai mult. Prietenii vin si pleaca, asa ca sfatul meu e ca sa ai multi prieteni si sa ti tii aproape, dar nu prea aproape. Unu din 100 tot o sa iti fie prieten adevaratwinking

| Green a răspuns:

Nu mori big grin
Incearca sa-ti faci alti prieteni. prin clasa. scoala.
Nu poti sa stii de ce persoane dai big grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Diferenta de 2 ani e altfel cand ai 10 ani, altfel cand ai 14, altfel cand ai 20. El deja e in liceu, are alta varsta si descopera lumea in altfel. Ai sa vezi la randul tau. O sa iti ramana prietenul din copilarie cu care probabil ai pierdut contactul pentru muuulta vreme. Celalalt care e prea mic sa traverseze orasul toata ziua la fel. E trist sa te indepartezi de prieteni. Dar ai incredere in mine, prietenii pe viata ti-i faci de acum incolo. Am 32 de ani si cei mai buni prieteni mi i-am facut la 15-16 ani. Cu cei dinainte ma salut pe strada, poate vorbim 3 minute. Ceilalti imi sunt ca niste frati chiar daca pe unii ii vad de doua ori pe an, nu ne-am indepartat sufleteste. O sa-ti faci prieteni cu care o sa ai ceva in comun, nu doar ca sunteti vecini. O sa iesi cu fete. Liceul e alta viata. Ai rabdare, bucura-te de fiecare la vremea potrivita si nu te speria, chiar daca iti lipsesc baietii aia. Viata abia incepe.

| Andrei 123 explică:

Aha, bagai la cap.

| rrarres a răspuns:

De murit nu morilaughingrolling on the floor. Incearca sa iti faci mai multi preteni(de ex:am si eu 2 prieteni ff buni dar cu unul m-am certat si cu celalat ma mai intalnesc dar rar asa ca m-am gandit sa imi fac alti prieteni si a mers)Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie ce probleme are si vrea sa fie singur o vreme. De murit nu se moare din asta, prieteni iti faci cit traiesti. Mereu descoperi persoane nemaipomenite.

| Razvan a răspuns:

Daca s-ar muri asa de usor am muri pe capetebatting eyelashes
Durerile interioare nu au rolul sa te omoare.De unde atata noroc?hee hee
Doar te macina constant la fel ca si constiintawinking
O sa-ti faci alti prieteni, dar nu-i uita pe cei care au fost acolo langa tine intr-o ziwinking