anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! happy Mâine mă voi duce acasă la prietenul meu şi am foarte mari emoţii. Pe mama lui am cunoscut-o în urmă cu o săptămână, când eram pe afară, m-a luat în braţe, a spus că e încântată să mă cunoască, că vrea să vin la ei, că vrea ca prietenul meu să-mi cunoască părinţii, să avem grijă etc. Este foarte de treabă. Am luat un buchet de flori, de trandafiri mai precis şi o cutie de bomboane ( Merci ) să îi duc mâine, mi s-a părut că aşa este frumos. Problema e că nu ştiu ce să-i spun când i le voi da!laughing Cum ar trebui să mă port atunci, ce să zic. Fetelor, care aţi trecut prin asta, voi cum aţi făcut?happy

3 răspunsuri:
| lovecatsnow a răspuns:

Si eu am trecut prin asta. Imi era putin teama de formalitatile alea cu "ma numesc..."
"ne-am cunoscut cand...". Dar am realizat ca nu aveam motive. Mai ales daca ai spus ca v-ati cunoscut deja, nu ai motive. Poarta-te normal! Ii dai florile si ii spui simplu " Astea sunt pentru d-voastra". E o formula clasica. Nu ai cum sa dai gres

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing)) prea multa pregătire pentru nimic. Mama lui o sa se comporte cu tine normal, nu o sa te urmărească la baie, nu o sa te întrebe de nimic ciudat. Trebuie sa fii naturala, nu prea se duc flori, adică el dacă ii aducea mamei tale e ok, dar tu mamei lui? Meh, cum crezi, dar nu era nevoie, nu fi formala, sa fii doar respectuoasa și zambareata. Succes!

| Rape a răspuns (pentru lovecatsnow):

Mulţumesc! ^_^