Singura solutie, si vorbesc al dracu de serios. Iale la draci.Da o data cu picioru in usa, intre peste ele si sari cu gura pe ele, daca face una gat, ia-o de gat da cu ea in perete baga-i mana in gat si intreaba-o frumos ce are cu tine? Ce are de nu va puteti intelege.In unele cazuri numai violenta pare solutia.Arata-le ca nu esti o tarancuta proasta cum te cred ele.Eu personal asta faceam Bine, acum conta si de felul cum arati, daca esti micuta de statura, daca esti mai legata Per total si violenta e buna uneori dar, ia cateva beri in bot, dupa du-te la ele
Bună.
Părerea mea este că ar trebui să le tratezi exact la fel. Nu uita că indiferenţa doare cel mai tare. Ştii cum este, nu poţi fi prietenă cu toată lumea. Probabil se comportă aşa deoarece nu te cunosc şi nu ştiu ce fel de persoană eşti şi te consideră ca o intrusă în preajma lor. Dacă te întreabă ceva, răspunde-le frumos să le demonstrezi că eşti bine crescută şi că te-au catalogat greşit, însă sub nicio formă, nu le mai ruga la vorbă. Lasă-le timp şi poate se vor conforma şi vor reuşi să te accepte. Încearcă să nu te mai gândeşti la acest lucru şi să-ţi vezi de facultate şi de ceilalţi prieteni. Nu trebuie să te întristezi din cauza unor persoane ca ele.
Numai bine!
Incerc dar e greu. Am inceput sa le tratez si eu cu indiferenta. Dar ma doare ca s-a intamplat asa si na mai dorm si in camera cu ele. Convietuiesc cu ele asta e problema, dar sper sa fie mai bine pe viitor. Ma consolez cu faptul ca in fiecare weekend plec acasa la mine.
Cauta-ti prieteni in afara camerei. Cui ii pasa de ele? Fa-ti un iubit sa ai cu cine sa iesi.
Fa-ti o prietena din camin sau din clasa iesi cu ea la suc, cinema, cluburi... si asa ai sansa sa cunosti persoane noi... ignorati colegele de camera