Chiar ai fi vrut sa fii cu o fata ca alea? Daca da, ti-o meriti. Prin faptul ca te-au refuzat pentru ceva nesemnificativ, relizezi ce fel de persoane sunt, iar eu nu m-as vedea langa asemenea scursuri, nu stiu de tine.
Fiind baiat, mai poti creste cativa ani, in unele cazuri si pana la 24. Exista exercitii ce te pot ajuta foarte mult, de asemenea o alimentatie favorabila dezvoltarii.
Este exagerat ca mai crești până la 25 de ani. În jurul vârstei de 18 ani se oprește creșterea. Dacă ai cartilajele închise, sa fii sigur ca asa rămâi! Doar o operație la genunchi te mai poate înălța dar nu e cazul. E dureroasa si foarte costisitoare. În fine. Nu e vina nimănui ca tu esti afectat de parerile oricui.
Iti dau eu niste exercitii, dar tine-te de ele, nu o sa faca minuni, dar vei creste cu siguranta 5 cm cel putin zic eu, acum depinde http://wp.me/P3hgwB-23.
Daca cele 2 fete nu te-au placut pentru ce esti nu merita oricum, in orice caz am auzit ca daca joci basket poti sa te inalti. Sper ca te ajuta cu ceva raspunsul
Anonima177 întreabă: