| FaraNume1245 a întrebat:

Bună seara. Nu sunt genul să ascult manele, minimaluri sau să dansez. Aseară am fost la majoratul unei prietene. Am băut (prea mult, că de obicei, dar simt că s-a obișnuit ficatul) și am dansat cu niște fete. Prima, părea o fată "ușuratică", m-am sărutat cu ea, am vorbit, am văzut că se simte bine, am lăsat-o, am plecat afară cu niște prieteni să fumeze o țigară, iar când m-am întors am văzut că deja vorbea cu altul. I-am spus că nu tolerez astfel de obiceiuri și am plecat la alta. Am dansat, am vorbit, m-am simțit chiar mai bine decât cu prima, am văzut din nou că și ea se simte bine, dar când am încercat să mă apropii pur și simplu m-a respins. Mi-a zis că nu-i genul. N-a fost bine pentru mine. Am spus "În fine. Mă duc afară." și am plecat afară cu un coleg și sărbătorita. Am întâlnit niște băieți ok. Am vorbit ceva cu ei, am râs, am aflat că erau mult mai "bătrâni" decât mine (24 și 30 de ani aveau), iar fata a venit afară, după mine. I-am salutat pe tipi și am plecat cu ea înăuntru. Din nou, m-a respins. După, a venit sărbătorita și m-a chemat într-un alt local. Am zis că merg, și a venit și fata. A fost mai mult decât încântată când am băgat-o în seamă, dar tot nu mi-a dat nici măcar numărul ei. Eu mă comport la fel mereu și am succes. Nu înțeleg de ce cu fata asta n-am avut. Dacă ați putea să-mi explicați, v-aș fi recunoscător.
P.S: Nu vreau răspunsuri de genul "nu așa te comporți cu fetele" și altele asemănătoare, căci se vede clar că chiar fetele își doresc asta.
P.S2: Precizez că fata a vorbit și dansat cu mine aproape toată noaptea, respingând pe ceilalți care o abordau.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ti-a zis chiar ea, nu e genul ei sa se sarute din prima seara si astea. O fi mai timida, nu stiu.

| christall a răspuns:

Este o fata care nu cedeaza usor si asta e de admirat. Bravo ei!

| samuelrockwer a răspuns:

Buna! Mai des asa fete, e doar e genul de fata care nu cedeaza asa usor.