Mda, te inteleg prin ce treci, parintii mei sunt divortati eu stau cu mama si cu tatal vitreg care vine mai mereu baut si face scandal, sparge lucruri, se cearta cu mine, etc.
E nasol sa treci prin asa ceva, sunt baiat eu mai suport cat de cat dar pentru o fata e mai greu, incearca sa nu stai langa ei cand se cearta, iti va fi mult mai bine nu ii vei mai auzi cum tipa unu la altu.
Cand se cearta parintii mei cateodata mai ies afara, odata am iesit la 1 noaptea, mi-am luat o cafea calda de la dozator si am zis ca ma plimb pe strada pana ma ia somnul apoi merg sa raman la bunici in noaptea aia dar ce somn la nervii care ii aveam, am bantuit strazile pana dimineata, nu am dormit si nu am intrat in casa.
Nu zic sa iesi noaptea din casa strazile sunt pline de nebuni, zic sa incerci sa nu ii auzi cand se cearta, daca e ziua poti pleca pana se calmeaza spiritele dar daca e seara alegerea ta.
Gandul ca intr-o zi voi pleca din casa aia mie imi da putere, in viitor cand te vei desparti de parintii tai si vei pleca de langa ei tot ce ai tras pana acum va fi dat uitarii dar pana atunci incearca sa ramai cu capul pe umeri si sa stai departe de certurile lor.
Daca vrei sa vorbim iti recomand sa lasi id-ul prin mesaj, nu il fa public.
Buna Andreea! Imi pare rau ca treci printr-o perioada atat de grea si sincer mi-as dori sa te pot ajuta. In mare parte te inteleg. Eu locuiesc doar cu mama si cel putin in ultimul an am avut multe certuri cu ea, asa ca nici pentru mine nu este o placere sa vin "acasa" si totusi sunt acele lucruri din viata care cat de mici ar fi ele te fac sa zambesti sa mergi mai departe. Sper sa gasesti acel "lucru". Chiar daca situatia de acasa nu se va imbunatati, incearca sa fii pozitiva, sa ignori, sa te gandesti la viitorul tau si sa gasesti activitati care sa nu iti lase timp sa te gandesti la ce scandaluri gasesti acasa. Sunt sigura ca toate astea te vor face o persoana mai puternica. Daca simti nevoia, ma poti contacta oricand pe privat. Te pup :*
Nici eu nu o duc mai bine. Mereu ma cert cu bunicii mei care ii spun mamei diferite chesti care nu sunt adevarate.Si la noi in casa sunt certuri destul de dese si nici eu nu le mai suport dar incerc sa merg inainte si sa fiu cat se poate de optimista (macar pentru mama). Daca vrei poti sa-mi dai un mesaj pe privat sa mai vorbim.
Trebuie sa pretuiesti viata,indiferent cum ar fi ea. Fiecare familie isi are discutiile ei si prin a fi puternic inteleg felul cum preferi sa depasesti problemele,daca te lasi coplesit de ele sau preferi sa le tii piept. Stiu ca te poti descurca si ai sa vezi ca pe masura ce trec anii,o sa ti se schimbe modul de a gandi, o sa cunosti oameni noi,o sa fie cu mult diferit. Nu te mai gandi la moarte,traiesti cei mai frumosi ani si nu ar trebui sa lasi anumite evenimente din familia ta sa te marcheze intr-atat,te asteapta o viata frumoasa, in care o sa ai sansa sa te afirmi, toti avem sansa asta cel putin o data in viata.
In privinta bunicii, nu iti face griji, toti o iau razna de la o varsta si parca au chef numai de scandal.
Te pup si iti doresc numai bine!