nu te mai lăsa așa afectată de părerea lor. mereu o să auzi critici și descurajări de la oameni, dar asta nu înseamnă că trebuie să reacționezi așa, fii indiferentă. e importantă părerea ta despre tine, nu a lor. ignoră-le și ieși din casă cu cealaltă prietenă. nu mai te închide în tine că îți faci rău degeaba.
tu auzi ce vorbești? cum să te sinucizi din cauza asta? prietenii vin și pleacă, în cazul tău nici măcar nu îi poți numi așa, doar și-au bătut joc de tine. nu te obligă nimeni să ieși cu ele. ignoră-le, nu îți merită atenția. dacă actuala ta prietenă chiar ține la tine, te va crede.
Nu vreau sa ma sinucid din cauza ca nu ma mai inteleg cu ele. Problema mea e ca din cauza lucrurilor care mi le ziceau mi-am pierdut toata increderea in mine. Nu mai stiu sa ma comport cu lumea. Nu stiu sa socializez. Mie frica sa ies din casa deoarece am impresia ca toti oamenii o sa se uite la mine si o sa ma judece. Toata ziua asta ma gandesc. Sunt stresata, imi cade parul. Odata parintii m-au rugat sa ma duc sa iau paine si aproape ca am facut un atac de panica. Toate asta doar din cauza lor.
nu te mai lăsa așa afectată de părerea lor. mereu o să auzi critici și descurajări de la oameni, dar asta nu înseamnă că trebuie să reacționezi așa, fii indiferentă. e importantă părerea ta despre tine, nu a lor. ignoră-le și ieși din casă cu cealaltă prietenă. nu mai te închide în tine că îți faci rău degeaba.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: