Ghivol, ce astepti? urca-te in primul tren catre ea. fara ca nu poti, n-ai bani [faci rost], nu te lasa mata si tactu' [dormi la un prieten, pleci in excursie].
primul' tren. [nu te increde in tiganii din tren si gara absolut deloc]
Afla numarul ei de telefon. Afla unde anume locuieste si du-te si viziteaz-o. Nu ar mai avea cum sa nu te mai creada.
Uau...frumoasa poveste... dragoste la distanta, baiatul fiind indragostit lulea de fata, care aparent nu crede pe baiat in niciun caz.
Pt a demonstra ca chiar tii la ea.nu trebuie sa faci altceva decat sa ii vorbesti din tot sufletul, fara sa te gandesti...sa iti lasi inima sa vorbeasca si sa scrie pe tastatura,lasa mintea sa se odihneasca.Spune-i ce fiinta minunata ai intalnit cu jumate de an in urma,si acea fiinta te-a ajutat si pe tine sa fii la fel.Spune-i cat de greu trece ziua fara ea,spune-i ce chip luminos are.Spune-i cat de frumoasa este si pe dinafara,dar si pe dinauntru... Spune-i tot ce ai in suflet!
Bafta, iti tin pumnii. Sper sa iti reuseasca si sper ca te-am ajutat.
Pa, pa.
Uu.tine te de capu ei incontinuare, trebuie sa o faci sa creada daca te porti frumos cu ea intotdeauna, si cere i sh numarul doar nu tii greu
@noi3.
nu e ma chiar usor. sa merg cu trenu frate dintr-un capat al tarii in altu'...credema ca m-am gandit si la trebuie asta.mi-ar lua zile intregi sa ajung la ea da pana la urma, la un moment dat tot cred ca o sa o fac.mersi oricum prietene