anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara.
Peste doua săptămâni merg la iubita mea în sătucul sau din jud Ialomița.
Acolo sunt niște derbedeii care ma amenință că mă omoară etc. În trecut am încasat un pumn dar nu foarte tare în obraz de la unul din ei.
Eu nu le-am greșit cu nimic.
Am un spray cu piper 110 ml.
Având în vedere ca ai mei (nu am locuința mea deci pana voi fi singur și îmi termin studiile stau cu ei) m-au avertizat ca dacă mi se întâmplă ceva nu o sa mai merg niciodată la ea, gen dacă as avea semn pe față și ei ar afla, credeți ca ar fi ok sa-l folosesc?
Am fost toată viata un tip liniștit și iubitor, fără altercatii deci ma puteți numi fraier dacă asta doriți.

3 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Intrebarea e: de ce se iau de tine, de ce te ameninta ca te omoara? Ce legatura ai cu ei?
Anturajul adolescentilor este uneori un indiciu pentru cat de "sfant" este acesta. Tu esti linistit, dar ai pe unii care te ameninta ca te omoara...
Ori exagerezi, ori ceva din argumentatia ta are o fisura.
Vad din ce in ce mai multi adolescenti care devin pe zi ce trece, animale.

| aimullah123 a răspuns:

Daca te ataca nu ezita sa il folosesti. Dar doar daca vin sa se ia de tine. Da-le cu parfum da-i in ma-sawinking Si ai putea sa o iei pe fata la tine acasawinking Poate se iau aia de ea daca afla ca e cu tine.
Deci spray-ul cu piper il poti folosi pentru autoaparare dar ai putea sa depui si plangere la politie sau ai putea sa obtii un ordin de restrictie daca mananci bataie.
Ai multe variante

| Ela05 a răspuns:

Folosește-l dacă se iau de tine. Însă eu aș zice să mergi și la politie să depui plângere, dacă ei continuă cu amenințărilor etc.
Ai grijă de tine.