anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, poate că ați avut această problemă poate nu. Sunt la vârsta adolescenței, și, ca fiecare adolescent m-am dezvoltat atât pe plan fizic cât și sentimentalhappy. În fine, eu doresc, nu din iubire, să mă cuplez cu ele, ce ca prietenie, să vorbesc cu fete, dar și cu băieți. Cu băieți nu am problemă, dar am cu fetele, nu pot face cunoștință cu ele, nu pot nimic face, efectiv nu-mi răspund la mesaje. Ce am făcut eu, am un prieten bun, care putem spune că m-a ajutat! Am dat follow la o fată pe Instagram, i-am reacționat la story, i-am scris mesaj, totul de pe contul meu, nu a mers. Am scris de pe contul acestui prieten, și a mers treaba, dar pe contul meu nu. Ea mai are prieteni comuni care sunt și cu mine. Întrebarea mea este: Cineva oare mi-a sabotat numele? A vorbit ceva nepotrivit despre mine către ea sau eu chiar sunt prins în acest ghinion? Mulțumesc pentru orice răspuns

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu cred ca ti-a sabotat nimeni numele. Poate pur si simplu fata a vazut ce postezi pe Instagram si nu i-a placut.De aceea nu ti-a raspuns.E foarte superficial, dar din pacate cam asa functioneaza acum.Se uita cineva pe profilul socia media si incepe sa faca presupuneri eronate, sa-si creeze prejudecati etc etc.

| Peli75 a răspuns (pentru dullcat):

Nu a văzut, am contul privat. Nici nu mi-a dat cerere de urmărie?

| AmandinaDragan a răspuns:

Ai poza nepotrivita la profil, datele tale nu-i plac eventual nici anturajul tau.