anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu din aceasta toamna a plecat la facultate intr-un alt oras, la aproximativ o ora distanta fata de locuinta mea.

Acum ca a venit vacanta de iarna si am petrecut mai mult timp impreuna, discutand mai pe larg si sincer anumite lucruri petrecute in trecut care ne-au suparat pe amandoi, mi-a zis mai in gluma, mai in serios ca la inceputul anului, dupa ce si-a facut bagajul si a mers la camin, mama sa i-a dat un pachet de prezervative. Eu ma simt cam nerespectata de mama sa si cred ceea ce a facut nu e tocmai in regula, nu pentru ca nu e bine sa te protejezi, ci pentru ca nu inteleg acest gest, ea stiind ca are o relatia de 3 ani cu mine si bineinteles ma cunoaste.

Intrebarea mea este : Ce credeti voi despre acest lucru? Va rog sa va puneti in locul meu!

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Probabil știe ce fiu are, îl cunoaște mai bine decât îl cunoști tu. Nu-i vorba că nu te respectă pe tine, problema e că nu are încredere în el.

| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Eu am fost singura lui iubita pana acum si cam tot timpul sta cu familia, cu parintii mai exact si il considera cuminte sa zic asa. Deci nu e vorba de asta...ci cred ca de mine.

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci, e foarte posibil să nu te placă, dacă tu așa simți. Poate că a avut o atitudine ostilă și până acum, doar că tu, iubindu-i fiul, încercai să vezi doar lucrurile frumoase, iar situațiile neplăcute, să le îndulcești, oricât ar fi fost de amare. Poți să-ți dai seama dacă, pe parcursul celor trei ani, a recurs și la alte tertipuri, de acest gen. Băiatul, amuzat de gestul mamei, ți-a destăinuit un mic "accesoriu" care însoțea bagajul lui. Deși, ar fi trebuit să tacă, dacă dorea să nu dea naștere interpretărilor.

| RoxannaI a răspuns:

L-ai intrebat ce a facut cu ele?