anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara săptămâna asta am semnat o oferta de muncă săptămâna viitoare urmând să merg la analize și să semnez contractul însă mi-am dat seama că nu îmi doresc să lucrez pe postul oferit deoarece sunt expus la noxe profesionale având sinuzita cronica laringita cronica și rinita alergica și în trecut probleme cu plămâni mă tem pentru sănătatea mea recunosc că m-am grăbit însă acum in momentul de față înainte să semnez contractul spun că renunț arată că sunt neserios sau sa merg la muncă și daca mă simt rău să renunț după aia? nu știu ce să fac

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce ofertă ai semnat? Nu stiai de la inceput in ce consta locul de munca? Nu mai semnezi contractul si gata.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Nu am primit timp de gândit m-am simțit oare-cum constrâns să dau un răspuns imediat știu că trebuia să refuz oferta de prima dată

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Renunți acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu consider că sănătatea e pe primul loc. Daca nu ești apt în a performa în acel loc de muncă, sub acele condiții, mai bine nu te duci. A te expune la astfel de condiții ți-ar putea agrava și mai mult simptomele și ar fi în dezavantajul tau.