Să zicem că ţi-aş trimite acum un mesaj din senin şi te-aş înjura. Cum reacţionezi în situaţia asta?
Spre alt punct băteam. Nu eu neapărat, sau nu un băiat, pur şi simplu un mesaj anonim de la cineva cu care n-ai să te întâlneşti vreodată şi te înjură doar din lipsă de ocupaţie. Nu te-ai enerva absolut deloc? Dacă ar insista nu l-ai înjura şi tu măcar odată? Fă analogia cu viaţa reală. Nu cred că e o problemă fizică dacă zici că faci box de atâţia ani, doar te subestimezi. E necesar şi eşti perfect îndreptăţit să dai când cineva se ia de tine pe nedrept.
Of... Dumnezeule. Ma dispera faptul ca parintii si ce ne fac ei cand suntem mici pot sa ne afecteze si sa ne distruga viata in asemenea hal. Si pe mine, tipetele, semi-bataile maica-mii mi-au determinat mari probleme cu timiditatea si introvertirea, si acum am foarte mult de muncit ca sa ajung la stadii in care altii au fost de la inceput. Din pacate, nu exista alta solutie, decat sa o faci. Incepe cu pasi mici. De exemplu, daca ai probleme cu contactul vizual, incepe cu oamenii de pe strada, fa contact vizual pana il sparg ei, si gandeste-te ca nu are ce sa se intample, pentru ca oricum n-ai sa.I mai vezi niciodata. Apoi in conversatii. Incet incet, buuld your way up to the top. Secretul e sa o iei cu pasi mici. Si cand ti-e frica... off Doamne, crede-ma, stiu cat de greu. Singura solutie e sa te scufunzi in ea si apoi sa faci ceea ce te sperie, sau macar sa incerci, sa simti ca esti mandru de tine. Chiar nu exista alta solutie. Asta, si in primul rand sa incepi cu pasi mici. Nu trebuie sa te dici din prima sa-l bati pe cel mai intimidant, incepe cu ceva, mic, ca sa nu fie asa un soc. Iti doresc multa sanatate, putere si speranta! Crede-ma, acum ti se pare foarte greu, dar si cand vei reusi, satisfactia va fi enorma. Genul asta de lucruri construiesc un caracter. Orice ai face, numai nu pierde speranta, nu pierde spiritul ala de luptator pe care il ai in tine, pentru ca incep incet, cu munca constanta, o sa-l scoti la suprafata si toata lumea o sa-l vada! Succes, si nu dispera! Totul o sa fie bine. Chiar daca iti ia luni sau ani, o sa reusesti.