Nu este un defect sa fii ordonat si sa ai grija sa ai o camera curata si aranjata! Este benefic pentru tine sa faci si sa mentii curatenia in camera ta! Daca ma intrebi pe mine, esti de admirat! Asadar, eu as traduce nevoia ta de curatenie, prin ideea ca esti un om tipicar.
In plus, daca tu asa te simti bine, cat de mult mai conteaza ce spun ceilalti?! Lasa-i sa afirme ce vor, TU doar ai grija sa te simti bine, implinit cu tine, multumit!
Eu cred ca nu e un defect . Esti un exemplu dar daca zici ca incepi si pe la 12 noaptea nu e chiar asa de bine. Incearca sa fii mai pasiv fata de unele lucruri minore legate de camera ta .
Nu e nici un defect, si nimic rau in asta.Esti un model de urmat pentru tinerii din ziua de azi.
Este foarte bine si admirabil ca esti asa in niciun caz un defect! Sunt sigura ca muuulte persoane si-ar dori sa fie ca tine. Si oricum tot tie iti este mai bine ca esti asa ai un avantaj ca o faci din placere daca o faci si este si bine pentru sanatate, minte si corp bucurate de ce poti! >
Cred ca esti obsedat de curatenie, dar totusi e si o parte buna in toate astea.
GrozzyGroaza întreabă: