| dadonexus a întrebat:

Buna seara sau dimineata depinde cand vedeti intrebarea.Am o mica dilema... Poate e un defect poate nu poate e doar...nu tiu voi sa imi explicati.Sun obsedat de curatenie mai ales in camera mea daca vad praf sau urme pe parchet o iau razna si ma apuc sa fac curat indiferent de ora am facut curat de cateva ori la 12 noapte dupa ce au plecat niste musafiri si o data la 6 dimineata(nu cu aspiratorul). Prietenii imi zic ca sunt putin prea ordonat si ca sunt un exemplu la capitolu asta altii ca sunt prea obsedat si nu stiu ce sa cred.Credeti ca e un defect sau doar o placere am uitat sa specific ca nu ma simt confortabil cand vad in camera mea mizerie.

Răspuns Câştigător
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Nu este un defect sa fii ordonat si sa ai grija sa ai o camera curata si aranjata! Este benefic pentru tine sa faci si sa mentii curatenia in camera ta! Daca ma intrebi pe mine, esti de admirat! Asadar, eu as traduce nevoia ta de curatenie, prin ideea ca esti un om tipicar.
In plus, daca tu asa te simti bine, cat de mult mai conteaza ce spun ceilalti?! Lasa-i sa afirme ce vor, TU doar ai grija sa te simti bine, implinit cu tine, multumit! big hug

4 răspunsuri:
| BlueBird a răspuns:

Eu cred ca nu e un defect happy. Esti un exemplu dar daca zici ca incepi si pe la 12 noaptea nu e chiar asa de bine. Incearca sa fii mai pasiv fata de unele lucruri minore legate de camera ta happy.

| mdany a răspuns:

Nu e nici un defect, si nimic rau in asta.Esti un model de urmat pentru tinerii din ziua de azi.

| LoveAgain a răspuns:

Este foarte bine si admirabil ca esti asa in niciun caz un defect! Sunt sigura ca muuulte persoane si-ar dori sa fie ca tine. Si oricum tot tie iti este mai bine ca esti asa ai un avantaj ca o faci din placere daca o faci si este si bine pentru sanatate, minte si corpwinking bucurate de ce poti! >big grin

| raluk200 a răspuns:

Cred ca esti obsedat de curatenie, dar totusi e si o parte buna in toate astea.