| Andrei925 a întrebat:

Bună seara, sunt băiat, am 15 ani și aş dori sa-mi iau mustata. Vreau sa va întreb dacă prin vreo metoda parul facial nu o sa mai crească, pentru ca am auzit ca dacă iti iei mustata de la o vârstă mai mica e posibil sa-ți afecteze creșterea parului facial...
Așa ca va întreb, este sigur sa mi-o iau?

3 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Singurele metode prin care rărești părul sunt cele care implică smulgerea lui, pentru că așa poți afecta rădăcinile și să-i afectezi și creșterea, însă dacă folosești aparatul de ras sau cremă depilatoare, părul va fi la fel de des.

| MihaiNicu23 a răspuns:

DA o poti lua daca te lasa parintii.

| SkandallKamataru a răspuns:

Ia-ti ma mustata, parul o sa creasca la fel de repede, mie a inceput sa-mi creasca mustata pe la 14 ani si mi-am luat-o, imi crestea la fel de repede, crestea juma de centimetru in 3 luni laughing.
Ai 15 ani, tu crezi ca o sa fii nevoit sa te razi odata la 2 zile? laughing Esti la pubertate, e normal sa inceapa sa-ti creasca parul.
Daca ti s-a spus ca o sa-ti creasca mustata mai repede dupa ce ti-o iei sunt doar aberatii, astia care iti spun asta vorbesc doar din auzite, vorbesc doar prostii.
Daca vrei sa fii clean, te razi o data la doua saptamani sau la o saptamana, acum depinde si cum iti creste.