anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Seara, sunt destul de nedumerit privind:Acum 2 zile(mai exact vineri)am facut sex oral cu prietena mea, eu iei, iei mie.
Eu nu am nicio problema, dar mi-a spus astazi ca de ieri are niste mancarimi si ca a cautat pe net sau nu stiu ce a facut si mi-a zis ca ar fi vorba despre candida.Intrebarea mea este:O fi din cauza ca i-am facut prima oara mai bine, ea s-a excitat si am facut si cu degetele in zona clitorisului.Nu am avut contact sexual, ea este virgina.Va rog frumos sa imi raspundeti cat mai repede. Dau funda pe loc! Multumesc, o seara placuta!

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Sfaturi practice pentru prevenirea mancarimilor vaginale

Pastreaza zona genitala curata si uscata;
Evita folosirea servetelelor umede colorate si parfumate, precum si baile cu spumante;
Alege lenjeria intima din bumbac si evit-o pe cea din materiale sitetice;
Schimba-te daca ai lenjeria umeda, in special dupa ce ai facut sport. Daca esti la mare si ai costumul de baie ud este indicat sa-l schimbi;
Evita produsele de igiena intima;
Consuma iaurt sau administreaza-ti tablete cu lactobacillus acidophilus, atunci cand iei antibiotice;
Sterge-te intotdeauna dinspre fata catre spate, ori de cate ori folosesti toaleta pentru a evita raspandirea bacteriilor in vagin;
Slabeste cateva kilograme, daca esti supraponderala;
Daca suferi de diabet, pastreaza-ti glicemia la o valoare normala;
NU te scarpina! Iti vei inrautati situatia;
Evita contactul sexual in timpul tratamentului si pana ce dispar mancarimile sau macar foloseste un gel lubrifiant;
La fiecare act sexual foloseste prezervativul, in afara cazului in care esti intr-o relatie sigura si de durata.

Remedii naturiste

1. Comprese cu lapte rece tinute pe zona genitala 5-10 minute, de 5-6 ori pe zi.
2. Uleiul din germeni de grau.
3. Bai de sezut cu infuzie din salvie, urzica sau ulm alunecos.
4. Spalaturi locale cu otet diluat cu apa.
5. Bai de sezut in apa sarata: dizolva 1/2 cana sare de masa intr-un lighean cu apa calda si aseaza-te in el. Introdu un deget in vagin pentru a permite circulatia apei sarate, indeparteaza-l si relaxeaza-te timp de 10-15 minute. Aceasta reteta aplicata in 2-3 seri consecutive ar trebui sa te elibereze de senzatia agasanta de mancarime.
6. Se bea infuzie din galbenele indulcita cu miere (1 cana inaintea meselor principale).

| Spufulette a răspuns (pentru elena):

Ok,dar vreau sa stiu daca este din cauza mea, asta gaseam si eu pe net.Multumesc oricum

| elena a răspuns (pentru Spufulette):

Tu nu poti sti, daca este candida, decat dupa ce prietena ta merge la doctor si isi face analize, la acelasi tratament vei fi supus si tu. Sa gresesc eu, dar citeste link-ul, ba chiar analizeaza-l cu toata seriozitatea. Si inca ceva, sexul facut cu degetele, nu mai inseamna virginitate. Faceti sex normal...
http://www.sfatulmedicului.ro/......pular_5861

| IMC90 a răspuns:

Regret sa te dezamagesc, dar nu mai este virgina. Nu trebuie naparat sa o penetrezi pentru a o dezvirgina, prima experienta intima cu un baiat este suficienta pentru a nu se mai putea numi virgina.

Răspuns utilizator avertizat
| zamfircristian63 a răspuns:

Prietene cred ca ai dezvirginato manual fara suparare faceti sex normal si protejat si nu va mai faceti atatea probleme e posibil sa fie doar o falsa impresie dea ei