Dragostea nu are varsta, nene cu patratele si mustata.
Si... ce varsta spui ca ai?
1.NU e vorba despre mine
2.Andreea e in clasa a 5-a, dar ce te intereseaza? Eu am postat aceasta intrebare in sensul de a ajuta o persoana, iar dvs. nu ajutati cu nimic. Daca sunteti un dvs, nu un pustan de a 4-a care isi bate joc.
Dupa numeroase citiri ale textului care l-ai scris, te-as sfatui, sau mai degraba as sfatui-o sa ii spuna in fata ce crede despre el si despre ce este intre ei. Adica, sa-i spuna ce o deranjeaza, dracului, sunt doar niste copii, daca incep sa se certe de la varsta asta, cum vor fi oare inviitor? Apropo : nenea asta cu patratele si mustata e Hitler. Bine'... ar fi vrut el sa arate asa dar merge
Bună.
Aia nu e dragoste, V-aţi stricat la cap de tot, eu în clasa a3a mă jucam cu păpuşile
Bye, bye.
Daca in a 3a te jucai cu papusile, dupa numele tau de Stropitoare ai trecut deja in a intaia! Felicitari
Bună din nou!
Ce te-a deranjat de ma insulţi? Faptul că eu în clasa a3a mă jucam cu păpuşile iar tu umbli după băieţi? sau numele meu care spune ca sunt în clasa I? Calmează-te o să ai timp de băieţi până ţi se apleacă, sunt în clasa a9a scumpă. Pe curând
Ne-ai facut stricati la cap iar eu in a intaia m-am lovit cu o stropitoare.....in cap!
Bună iar şi din nou
Ar trebuii să te mai loveşti încă odată! Du-te la somn măi fetiţă.
Noapte bună!
1.Si tu. 2.Si tie
Ce pana mea relatie e aceea la clasa a5-a?!? Sufera din dragoste? Nu, la varsta asta se sufera din "De ce nu ma ma lasa mama p'afara sa ma joc cu ceilalti pici dupa ora 7?" sau "De ce nu vrea tati sa-mi cumpere papusica din vitrina magazinului X?", dar pentru un pusti, si acela nefiind in toate mintile, se pare, daca si-a facut prietena de la clasa a 3-a...Pe bune, ce se intampla cu voi, copiii din ziua de azi? Vi s-au urcat hormonii la cap de la varsta asta? Chiar nu gasesc explicatie...
Spune-i ca-ti paree rau, si incearca, chiar daca nu te baga-n seama sa ii faci complimente.Fa-i biletele secrete despre dragoste dar nu spune de la cine sunt, incearca.Mie mi-a mers.Te inteleg