| reva a întrebat:

Buna seara, sunt o fata de 14 ani si acum in aprilie mi-a venit ciclul prima oara si de atunci nu mai mi-a venit adica de 2 luni nu mai mi-a venit ce se intampla cu mine.Eu inca sunt virgina.va rog frumos sa imi da-ti raspuns cat mai repede. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| ancaaaa a răspuns:

Nu iti face griji dragutzo :* ciclul tau este neregulathee hee! el se regleaza cam dupa vreo 1 am jumate, 2. Deci nu est ceva anormal :p! si la mine inca este neregulat. depinde de organsimul fiecarei fete! poate sa iti vina chiar si de 2 ori pe luna. sau sa iti vina maine sa te tina 4-5 zile si sa iti mai vina iar peste 4-5 luni. nu e nimic ciudat. asa ca nu iti face nici o grija scumpa :*! sper ca te-am ajutat sa te calmezi. poate primesc si eu funditabatting eyelashes blushing!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te ingrijora, e normal la inceput sa fie dereglari. Nu au nici o semnificatie, stai linistita.

| luciana200972 a răspuns:

Dureaza ceva pana se regleaza ciclul, cel mai bine e sa vb cu mama ta si sa consulti un doctor ginecolog.

| iSunnyAle a răspuns:

Pai este normal ca dupa prima menstruatie sa fie "o pauza"care poate dura cateva luni... dupa aceasta o sa iti vina regulat. nu ati invatat la biologie? straight face
Trebuia sa va spuna profa voastra asa cum a facut si la noi
happy

| SweetyNuta a răspuns:

Pai.

Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, daca nu ai un an decind ai ciclu atunci el este neregulat...Cred ar trebui sa te relaxezi

Fundita? happy