| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna seara, sunt prietena fetei care are contul..deci e in regula sa am relatie cu 2 baieti diferiti? Mie imi place de amandoi si ma gandeam ca daca unul se desparte de mine raman cu celalalt, de aflat nu au cum sa afle deoarece doar unul e din acelasi oras cu mine, celalalt sta la o ora distanta.E ok?

11 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Permite-mi sa imi fac o cruce atat de mare incat sa se vada din spatiu, sa umblii cu 2 deodata, de capu meu laughing
Sper sa te descopere baietii pana la urma, nu meriti nici praful de pe toba cu comportamentul asta happy

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este normal si nici in regula, sa ai relatii cu 2 baieti in acelasi timp.
Amandoi se vor desparte de tine, fiindca vor afla ca-i minti pe amandoi si tu vei fii aia parasita, in final.

| dullcat a răspuns:

Nu, nu este ok deloc sa iti bati joc de sentimentele altor oameni.Sunt sigura ca daca te-ai afla in locul lor nu ti-ar conveni deloc.

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că e de la sine înțeles răspunsul.
Plus că, în fuga ta oarbă după 2 iepuri, s-ar putea sa nu ramai cu niciunul.
Plus că ești neasumata "sunt prietena fetei care are contul" și cel mai sigur vei suferi repercusiuni grave când vei fi prinsa cu cioara vopsita.
Doar o părere big grin

| carevaescu a răspuns:

A mințit și a înșela este dezgustător.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te va prinde karma rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te poti multumi cu unul! Pai da-mi voie sa iti explic! O sa afle si atunci amandoi se vor desparti de tine! Si vor spune la toti apoi nu cred vreun baiat va mai avea incredere in tine! Nu te supara si alege doar un baiat!

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Gandeste-te ca poate tu mai tarziu o sa ai un fiu care o sa faca varsta ta si fiul ala al tau o sa vina intr-o zi si o sa-ti planga in poala spunand ca l-a inselat iubita, sa vezi atunci ce stari te iau, si chiar daca te-ai pune tu cu amandoi o data si o data adevarul tot o sa iasa la iveala, fie printr-o vorba, un mesaj, un gest, oricat de mult ai da cu parfum un excrement tot o sa puta.

| Alecsandru322 a răspuns:

Tu ești liberă sa faci ceea ce vrei! Ce te face fericită. Depinde de ceea ce iti dorești dacă vrei sa fii respectata trebuie sa respecți dac nu...