anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara. Sunt sau nu pe interes băieții? Adică se uită sau nu la cariera unei fete? Daca are un job bun, stabil? Ai putea iubi o fata care nu are carieră?

6 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Mult mai puțini băieți se uită la cariera (a se citi "veniturile") potențialei iubitei decât fetele. Pentru că mult mai multe fete au de unde alege în comparație cu băieții.

Da, as putea iubi o fată care nu are cariera dar nu știu dacă aș putea iubi pe cineva care așteaptă totul de la mine. That's just being lazy.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Câți băieți și câte fete în lumea asta,tot atâtea preferințe.Tu știi,doar tu personal cunoști cel mai bine ceea ce cauți la un băiat, dar dacă vă veți potrivi sau nu asta aflii COMUNICÂND cu el, nu aici cu noi.Ce vă mai place să suferiți, mai ales cei de acum din generația asta virtuală.Nu ai nevoie de stabilitate financiară, nu ai nevoie de realizare profesională, nu este nevoie decât de dragoste unul față de celălalt și atunci veți clădii TOTUL ÎMPREUNĂ.

| MotoBlitz a răspuns:

Părerea mea este că depinde. Dacă dorești un bărbat cu facultate și statut superior, trebuie să fii elegantă, descurcăreață și să ai note bune la școală, deoarece bărbații mai emancipați se gândesc că în cazul in care vor avea un copil, mama să fie in stare să il educe și să îl învețe. Dacă vrei "băiețași" trebuie doar să fii frumoasă, adică pe placul lor și atât. Eu cred ca tu o să fii o soție devotată și trebuie neapărat să îți găsești un bărbat de seama ta (ca educație nu vârstă). Sper că te-am ajutat. Zi minunată!

| SimonaBubu a răspuns:

Ei da ar putea, dar ca fata nu as putea iubi pe cineva care nu e pe aceeași unda ca și mine ca să nu mă folosească.

| Juliandra00 a răspuns:

Unii baieti din ziua de azi sunt pe interes. De altfel nu stiu daca-i mai intereseaza strict de cariera unei fete. Acum mai degraba se uita la corp, sa vada daca au ce vedea..pacat.
Sper ca ti am fost de ajutorrr!

| CosmiiiiinN a răspuns:

Nu stiu daca poti numi asta "pe interes", care ar fi interesul mai exact? Normal ca este un factor care conteaza intr-o relatie, sa ai o sursa de venit, un job stabil, sa ai ce oferi, sa nu stai doar pe banii lui. Da, personal as putea iubi si o fata fara cariera, chiar daca e un minus, nu doar in asta consta relatia, construim impreuna imperiu' laughing