| soloangel01 a întrebat:

Buna seara TPU, am 15 ani si o mare problema. Am o colega in clasa cu mine si ii place de mine. Eu credeam ca se joaca la inceput ca doar am fost in clasa cu ea 4 ani si acum a apucato... Intrebarea mea este: cum fac sa vorbesc cu ea, ce sa ii spun etc. sa ma combin cu ea. Daca vrea cineva sa imi explice ce e cu combinatiile astea...nu prea am timp si nu stiu cum e! Dau funda celui ce ma lamureste!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ziceam si eu mai demult "oare ce vorbesc astia cu atat interes?" si cand ascultam pe la colturi, sau chiar si cand eram de fata(adica putin in spate) cu niste indragostiti vorbeau numai chestii de nimic.
Vorbeau de scoala, povesteau, etc
Dar asta e problema ta, nu stii ce sa vorbesti cu ea? Depinde si de caracterul ei.

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Amana pana cand vei avea timp.

| soloangel01 explică (pentru neutrino):

Si asa ai mai raspuns si tu la o intrebare...nu e faza ca nu am timp, faza e ca acuma vreau sa incep sa am o relatie cu o fata si nu am "experienta"...nu stiu cum se face, daca ma intelegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesiti undeva, vorbiti, va cunoasteti mai bine, mai un "kiss" etc.

| soloangel01 explică (pentru anonim_4396):

O cunosc destul de bine...Azi eram in parc si am vazut doi de la mine la scoala stateau singuri pe o banca imbratisati.Ce draq vorbeau! Oi fi eu mai insensibil dar nu imi dau seama!

| girlpoisson555 a răspuns (pentru soloangel01):

Dacă o cunoști destul de bine înseamnă că ar trebui să ști ce-i place și ei.

| girlpoisson555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, își povestesc chestii banale, lucruri care le-au făcut ziua mai bună, sau mai proastă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru soloangel01):

Asa ziceam si eu mai demult "oare ce vorbesc astia cu atat interes?" si cand ascultam pe la colturi, sau chiar si cand eram de fata(adica putin in spate) cu niste indragostiti vorbeau numai chestii de nimic.
Vorbeau de scoala, povesteau, etc
Dar asta e problema ta, nu stii ce sa vorbesti cu ea? Depinde si de caracterul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă îi place de tine, spune-i sau arată-i că şi ţie îţi place de ea. Apoi veţi fi două săptămâni împreună şi vă veţi despărţi. Că aşa e la vârsta voastră.

| soloangel01 explică (pentru anonim_4396):

Ti-as da funda pentru raspuns! laughing ce realist!

| girlpoisson555 a răspuns:

Acum depinde de tine, de ea. De timpul pe care vi-l acordați. Cert e că nu trebuie să vă acaparați total, să aveți totuși viața proprie, mă rog, aveți 15 ani. Fi tu însuți. Noi putem să-ți spunem să fi în vreun fel, dar de fapt tu ești altfel, dacă înțelegi ce vreau să zic. Cel mai simplu, fi tu însuți. happy

| soloangel01 explică (pentru girlpoisson555):

Mie nu mie de mine...mai sunt vreo 3 zile in care ne vedem si am zis sa o multumesc si pe ea si nu stiu cum. Probabil o sa ne vedem la liceu dar o sa uite de mine pana la toamna.Tu ai avut prieten? Ce faceati cand mergeati in parc? Noi mergem in parc acum cu clasa... dupa orele de pregatire.Cu ce te-ar face pe tine fericita baiatul pe care il placi? big grin