Buna!
EXACT tratamentul asta mi l-a spus si mama. Aveam probleme cu acneea si era destul de rusinos.Cand am auzit de acest tratament mi s-a parut scarbos si credeam ca e o gluma.Insa am incercat si eu.Si peste 1-2 saptamani deja s-au retras cateva cosuri.Ma dadeam pe fata de fiecare data cand urinam.Acum nu mai am probmele, doar cate unul-doua, insa la mine a fost pubertatea.Depinde cati ani ai. Daca mai vrei informatii da-mi un mesaj privat.
Sper ca te-am ajutat!
Nu încerca ceva care poate agrava situația. Eu îți recomand unguentul de gălbenele (se găsește la plafar) care usucă coșurile și le face să dispară într-un timp scurt. De asemenea, pentru tratarea și dispariția semnelor lăsate de acnee/coșuri, recomand tinctura de propolis pe care o vei aplica pe zonele respective, cu ajutorul unui bețișor, în fiecare dimineață și seară.
Baftă!
Se spune ca urina de fata virgina e buna...
nu incerca mai bine!
nu e sigur si nici nu cred ca e ok.nu are logica.
Eu te sfatuesc sa mergi pana la farmacie si sa-ti iei un Zineryt si sa-l folosesti.nu te mai lua dupa leacuri babesti ca deja mi se face greata...
Ps. Nu costa mult, cam 30 de lei.
E o alifie ce se num aciclovir si am auzit de la matusamea ca este ff buna si nu costa nici mult 10 lei si ceva sper ca ti-e d folos
Pf...nu cred ca e folositoare.eu nu as folosi'o.e f bine ca ai dat cu ceai de musetel, si toate chestiile astea spala'te si pe fata si sunt un fel de creme pentru cosuri f eficiente mai ales daca ai tenul putin gras daca ai agnee. succes nu'ti recomand!
anonim_4396 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: